Τα κατορθώματα του συστήματος

16 Οκτωβρίου, 2015 08:19 Επιμέλεια: /

provata__main_DCE

Έγγραφη διαμαρτυρία προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα  απέστειλαν οι Θεσσαλοί κτηνοτρόφοι απαριθμώντας  μια σειρά προβλήματα του κλάδου αλλά και  το οικονομικό σοκ που θα δημιουργήσουν  στην κτηνοτροφία τα φορολογικά  μέτρα που αναμένεται να ληφθούν .

Ωστόσο  εκείνο που εντυπωσιάζει τον αναγνώστη της επιστολής δεν είναι τόσο οι επισημάνσεις τους για τις συνέπειες , όσο κάποια άλλα κακώς κείμενα του συστήματος .

«…Ακούμε ότι φέτος θα δοθεί τεχνική λύση για τα βοσκοτόπια από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για να μπορέσουν οι κτηνοτρόφοι να ενεργοποιήσουν δικαιώματα στην νέα ΚΑΠ. Επειδή τα προηγούμενα χρόνια (2013 και 2014) μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ βρέθηκαν κτηνοτρόφοι που τους δόθηκε βοσκότοπος όχι εκεί που βρίσκονταν μια ζωή αλλά σε άλλους νομούς χωρίς οι ίδιοι να το ξέρουν και στην θέση τους τοποθετήθηκαν κάποιοι ξένοι κτηνοτρόφοι (κυρίως αγελαδοτρόφοι – χωρίς να έχουμε κάτι με τον συγκεκριμένο κλάδο) σας εφιστούμε την προσοχή να μην γίνουν μέσω της τεχνικής λύσης παρόμοια λάθη στα οποία θα μας βρείτε δυναμικά αντίθετους …» , τονίζουν . Ελλάς το μεγαλείο σου !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.