Τα κατορθώματα του συστήματος

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
16 Οκτωβρίου 2015, 08:19

Έγγραφη διαμαρτυρία προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα  απέστειλαν οι Θεσσαλοί κτηνοτρόφοι απαριθμώντας  μια σειρά προβλήματα του κλάδου αλλά και  το οικονομικό σοκ που θα δημιουργήσουν  στην κτηνοτροφία τα φορολογικά  μέτρα που αναμένεται να ληφθούν .

Ωστόσο  εκείνο που εντυπωσιάζει τον αναγνώστη της επιστολής δεν είναι τόσο οι επισημάνσεις τους για τις συνέπειες , όσο κάποια άλλα κακώς κείμενα του συστήματος .

«…Ακούμε ότι φέτος θα δοθεί τεχνική λύση για τα βοσκοτόπια από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για να μπορέσουν οι κτηνοτρόφοι να ενεργοποιήσουν δικαιώματα στην νέα ΚΑΠ. Επειδή τα προηγούμενα χρόνια (2013 και 2014) μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ βρέθηκαν κτηνοτρόφοι που τους δόθηκε βοσκότοπος όχι εκεί που βρίσκονταν μια ζωή αλλά σε άλλους νομούς χωρίς οι ίδιοι να το ξέρουν και στην θέση τους τοποθετήθηκαν κάποιοι ξένοι κτηνοτρόφοι (κυρίως αγελαδοτρόφοι – χωρίς να έχουμε κάτι με τον συγκεκριμένο κλάδο) σας εφιστούμε την προσοχή να μην γίνουν μέσω της τεχνικής λύσης παρόμοια λάθη στα οποία θα μας βρείτε δυναμικά αντίθετους …» , τονίζουν . Ελλάς το μεγαλείο σου !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .