Τα κάνουμε καλά !!!

6 Ιουλίου, 2015 07:53 Επιμέλεια: /

DSD_8504_DCE

Αν ένα πράγμα  ,σε αντίθεση με άλλα , ξέρουμε να κάνουμε άψογα  εμείς οι Έλληνες είναι οι εκλογές και τα πανηγύρια . Αμφότερα δε προερχόμενα  από παραδοσιακές κοινωνικές συμπεριφορές  . Ως προς το πανηγύρι τρείς έλληνες να  ανταμώσουν στήνουν  ολόκληρο πανηγύρι . Πανηγύρι που ξεκινάει με γέλια  για την αντάμωση , συνεχίζεται με κλάματα  για τα ντέρτια και κορυφώνεται με τραγούδι και χορό  δια των οποίων εκφράζεται ο εσωτερικός  κόσμος.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις εκλογές . Την Δευτέρα  αποφασίσουμε εκλογές , την Κυριακή ψηφίζουμε και από Δευτέρα πάλι σκεπτόμαστε πότε θα ξανακάνουμε . Ωστόσο αποτυγχάνουμε σε κείνα  που σχετίζονται με κανόνες , υποχρεώσεις , έλεγχο , δουλειά και πολλά άλλα καθώς αυτά μας βάζουν σε σειρά την οποία ποτέ δεν θέλουμε να μπει στο κράτος  μας  γι΄ αυτό και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ως χώρα .

Έτσι και με το δημοψήφισμα . Ψηφίσαμε για όλα εκτός από το ερώτημα που έθετε .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.