Τα καλύτερα πεζοδρόμια

9 Ιουνίου, 2015 08:04 Επιμέλεια: /

DSCF0103_DCE

Δεν ξέρω αν και πως  καταγράφονται οι πόλεις που έχουν τα καλύτερα  πεζοδρόμια αλλά διαβάζοντας  κάποιες στατιστικές  γύρω από αυτό που λέμε ανθρώπινες πόλεις  ερυθριώ όταν βλέπω πόλεις , στο μέγεθος της δικής  μας , της Καλαμπάκας δηλαδή  , να είναι ζωγραφιές .

Λοιπόν , την Κυριακή το πρωί ανεβαίνοντας   για τους Άγιους Πάντες , στην παλιά πόλη , πέρασα από τα στενά πλακόστρωτα , δυστυχώς με κυβόλιθους , δρομάκια και εισήλθα στον αύλειο χώρο  της Κοιμήσεως Θεοτόκου , για να βρεθώ στον πανηγυρίζοντα ναό των Αγίων Πάντων και πραγματικά αισθάνθηκα  την ομορφιά του χώρου που τηρουμένων των αναλογιών  απέπνεε κάτι από Μυστρά .

Αναρωτήθηκα πόσο πιο όμορφη και ανθρώπινη θα ήταν αυτήν η πόλη αν αυτή η εικόνα απλώνονταν παντού και αν επιτέλους αποκτούσε πεζόδρομους .

Δυστυχώς  όμως κάτι τέτοιο μάλλον θα παραμείνει όνειρο απατηλό και όσες πρωτοβουλίες λαμβάνονται δε  θα φέρνουν κανένα αποτέλεσμα και η Καλαμπάκα θα εξελιχθεί σε μια αστικού τύπου πόλη με όλα τα προβλήματα της αστικής πόλης .

DSCF0103_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.