Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου !

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
20 Ιανουαρίου 2020, 19:17

Ήταν 2 Δεκεμβρίου 2019, όταν ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων έβγαινε στο ράδιο Σταγών αναλαμβάνοντας την ευθύνη για ένα ρεπορτάζ του stagonnews το οποίο η πηγή ήταν ο ίδιος ο Δήμαρχος, αλλά μετά την δημοσίευσή του ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου το είχε διαψεύσει.

Για τρεις ημέρες επικρατούσε μια σύγχυση για το αν το ρεπορτάζ ήταν ψευδές και για το ποιος τελικά  έλεγε την αλήθεια.

Χρειάστηκε η παρέμβαση του Δημάρχου για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ. (δείτε εδώ)

Δεν πέρασαν λοιπόν και πολλές ημέρες, με τον Δήμαρχο κ. Θοδωρή Αλέκο να βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια παρόμοια κατάσταση. Βέβαια αυτή τη φορά υπάρχει μια διαφορά η οποία όμως φέρνει τον κ. Δήμαρχο σε πιο δύσκολη θέση. Πλέον δεν βρίσκεται ανάμεσα σε ένα ΜΜΕ και έναν συνεργάτη του, αλλά ανάμεσα σε έναν συνεργάτη του, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, έναν Τοπικό Σύμβουλο και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου.

Θα πει κάποιος, εντάξει δεν είναι και τόσο δύσκολη η θέση του Δημάρχου αφού το μόνο που έχει να κάνει, είναι να πει την αλήθεια.

Σαφώς, αλλά η αλήθεια(ανάλογα ποια θα είναι αυτή) ενδέχεται να αφήσει με ένα άτομο λιγότερο την ομάδα του, αφού ο κ. Γίδας έθεσε τον εαυτό του σε παραίτηση, εφόσον ο  κ. Αλέκος παραδεχθεί ότι γνώριζε αναλυτικά για όλα όσα έλαβαν χώρα στην εκδήλωση του γραφείου Τουρισμού το βράδυ της Παρασκευής.

Να σημειώσουμε πως το πρωί της Δευτέρας, στο ράδιο Σταγών, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Αθανασούλας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαχρήστος και ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Γίδας τόνισαν πως σε επικοινωνία που είχαν με τον κ. Δήμαρχο, τους είπε ότι όσον αφορά την εκδήλωση της Παρασκευής γνώρισε μόνο για την κοπή της Βασιλόπιτας και τίποτα για τον διαγωνισμό.

Όλα αυτά βέβαια ήρθε να τα διαψεύσει ο κ. Νικολογογιάννης ο οποίος είπε ξεκάθαρα και πολλές φορές πως ο Δήμαρχος γνώριζε τα πάντα και με κάθε λεπτομέρεια.

Τελικά τι ακριβώς συμβαίνει; Γνώριζε τελικά ο κ. Αλέκος; Αν δεν γνώριζε, θα τεθεί θέμα ειδικού συνεργάτη όπως άφησε να εννοηθεί ο κ. Γίδας αλλά και ο κ. Ράντος από την πλευρά της αντιπολίτευσης;

Αν γνώριζε όμως;;

Πιστεύω στην ακεραιότητα του Δημάρχου και όπως την προηγούμενη φορά, θεωρώ πως θα πράξει το σωστό και θα αποκαλύψει την πραγματικότητα.

Το σίγουρο είναι πάντως, ότι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είμαστε θεατές στο ίδιο έργο, με τον κ. Δήμαρχο να  καλείται να ασχοληθεί για άλλη μια φορά με ασήμαντα θέματα, τα οποία όμως βγάζουν στην επιφάνεια σημαντικά εσωτερικά ‘κενά’ της ομάδας του.

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου !

 

 • Christos Ktenas

  Τελικά ποιος κανει τον…έλαααα Αλέκοο..

 • ΝΤΙΝΟΣ Αρχοντης

  Αγαπητοί μου,
  Όλες οι θέσεις των ειδικών συνεργατών (Αντιδήμαρχοι, Γενικός Γραμματέας,Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου , Ειδικοί Σύμβουλοι κλπ., είναι θέσεις ευθύνης .
  Κυρίαρχος ρόλος του εκαστοτε Δημάρχου , είναι να κάνει τις κατάλληλες επιλογές προσώπων, ούτως ώστε η Δημοτική Αρχή να μπορέσει να πάει μπροστά .Άλλωστε έτσι θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας .
  Δυστυχώς όμως «εν τοις πράγμασι» επιβεβαιώνεται η άποψη ότι καποιοι έχουν κόψει σε «τιμάρια» τη διοίκηση και ο καθένας κάνει ότι θελει ,απαξιώνο- όντας και υποβαθμίζοντας σταθερά τον δήμαρχο. Εμφανής πλέον η αδυναμία του να επιβληθεί στην ομάδα του .
  Η πολιτική πλέον στη νεα Δημοτικη αρχη έχει υποχωρήσει με αποτέλεσμα να βρει χώρο ο παραγοντισμος .
  Κύριε Δήμαρχε,
  Η κοινωνία της Καλ/κας πρέπει να απεγκλωβιστεί από τους » μικρούς «, τους » ανεπαρκείς » που καταφέρνουν να την κρατούν δέσμια σε μίζερες και ξεπερασμένες αυτοδιοικητικές αντιλήψεις και να βρει την άκρη του νήματος που θα την οδηγήσει στην πρόοδο.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .