Τα ίδια κάθε χρόνο

5 Νοεμβρίου, 2015 07:58 Επιμέλεια: /

dendra sfagi (3)

Είναι ακατανόητο το γεγονός ότι μπορεί να υπάρξει ανθρώπινη συνείδηση που να επιχειρεί το κλάδεμα δένδρων  κατά μήκος δρόμου όχι με το εργαλείο βάσει του οποίου γίνεται παγκοσμίως το κλάδεμα αλλά με άλλα μέσα  εντελώς άσχετα με την συγκεκριμένη    εργασία όπως με JCB , λ.χ .

Λοιπόν , τα ίδια κάθε χρόνο στον δρόμο προς Μετέωρα :  το κλάδεμα  έγινε και φέτος με τον κουβά του  JCB που σπάζει  και καταστρέφεις τα κλαδιά που εξέχουν αφήνοντας πληγωμένα τα  δένδρα  αλλά και μια εικόνα  εξόχως αποκρουστική  που μας εκθέτει και μας προσβάλλει διεθνώς καθώς  από τον δρόμο αυτόν περνάνε εκατοντάδες  επισκέπτες  .

Το θέμα είναι γιατί ενώ αυτά τα επισημάνουμε , μεταφέροντας την αγανάκτηση πολλών πολιτών , ουδείς φαίνεται να  συνετίζεται κάνοντας ότι δεν πρέπει !!!

Αγαπητέ Αντιπεριφερειάρχη , μήπως να το σημειώσεις στο μπλοκάκι και να το ενθυμείσαι όταν έρχεται η ώρα του κλαδέματος  ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.