Τα «Γυρίσματα στην Ελλάδα» ήρθαν στη Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα – Δείτε τη κατέγραψαν

9 Ιανουαρίου, 2016 17:17 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Τις ομορφιές του νομού Τρικάλων ταξίδεψε πριν τις εορτές των Χριστουγέννων και η εκπομπή του STAR «Γυρίσματα στην Ελλάδα».

Η εκπομπή κατέγραψε μαγευτικές εικόνες από της πόλης μας, τα Τρίκαλα και τον ορεινό όγκο της περιοχής.

Η διαδικτυακή εκπομπή «Γυρίσματα στην Ελλάδα» προβάλλεται μέσω του “web TV-live” του www.star.gr/tv στο http://webtv.star.gr

Δείτε τη κατέγραψε από τη πόλη μας..

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Από τα 33 λεπτά της παρουσίασης 19 λεπτά για Τρίκαλα 7 λεπτά για τον δήμο Καλαμπάκας όπου ο Αντιδήμαρχος στα λίγα λεπτά που είχε στην διάθεση του μίλησε για το Μέτσοβο το Περτούλι αγνοώντας το δασικό σύμπλεγμα του Ασπροποτάμου την λίμνη του Λογγά το σπήλαιο της Θεόπετρας, το μουσείο της Θεόπετρας τα μουσεία της πόλης το γεωλογικό μουσείο στο Καστράκι, και ότι όλες αυτές οι υποδομές έχουν σαν στόχο την ανάπτυξη του εκπαιδευτικού τουρισμού.
    Σύμφωνα δε με την εκπομπή, ο επισκέπτης πρέπει να γυρίσειστα Τρίκαλα για να μεταβεί στον ορεινό όγκο, συνεπώς τα Τρίκαλα είναι ορμητήριο για τον ορεινό όγκο και όχι η Καλαμπάκα.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.