Τα έργα του Αυτοκινητόδρομου Ε-65 έμειναν στην μέση και οι κάτοικοι της Περιστέρας ανησυχούν αν υπάρχει μεγάλη βροχόπτωση

1 Μαρτίου, 2016 12:01 Επιμέλεια: /

peristera gefyra e-65 (4)

Λίγο μετά την Θεόπετρα υπάρχει ένα κανάλι που ενώνει τον Ληθαίο Ποταμό με τον Πηνειό και διέρχεται πάνω από το χωριό Περιστέρα. Το κανάλι αυτό έχει κατασκευαστεί πριν κάμποσα χρόνια και ο σκοπός ήταν να προστατεύσει την πόλη των Τρικάλων και όχι μόνο σε περίπτωση που ο Ληθαίος Ποταμός ¨φουσκώσει ¨αρκετά. Σε μια τέτοια περίπτωση ένας όγκος νερών από τον Ληθαίο διοχετεύεται στον Πηνειό ποταμό , αφού υπάρχει ειδική κατασκευή επ’ αυτού.

Πέραν του ότι το κανάλι αυτό πρέπει κάποτε να καθαριστεί αφού δένδρα και φυτά έχουν γεμίσει την όχθη , ήλθε και η κατασκευή του Ε-65 που δημιούργησε ένα μεγάλο πρόβλημα.

Ο Ε-65 τέμνει τον κεντρικό δρόμο που ενώνει την δίοδο της Περιστέρας από την Ε.Ο. Τρικάλων – Καλαμπάκας και έπρεπε να γίνει υπόγεια διάβαση. Η διάβαση έγινε δίπλα στο κανάλι με αποτέλεσμα να κατέβει υψομετρικά η όχθη του καναλιού στο ύψος του δρόμου.

Όπως είναι αν ποτέ χρειαστεί και διοχετευτεί νερό στο συγκεκριμένο κανάλι , το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει υπερχείλιση και θα πλημυρίσουν όχι μόνο τα χωράφια με τις καλλιέργειες αλλά λόγω του εδάφους υπάρχει κίνδυνος και για το χωριό.

Θεωρούμε ότι αν συνεχιζόταν τα έργα του Αυτοκινητόδρομου θα αποκαθίστατο και η ασφάλεια του δρόμου αλλά και ολόκληρης της περιοχής. Δεν κάνουμε τους ειδικούς και προβαίνουμε στην δημοσιοποίηση του θέματος κατόπιν  οχλήσεως κατοίκων της Περιστέρας , αφού ανησυχούν κάθε φορά που υπάρχει παρατεταμένη βροχόπτωση.

Ας το δουν λίγο οι αρμόδιες αρχές γιατί το προλαβαίνειν είναι πάντα καλύτερο του θεραπεύειν…

peristera gefyra e-65 (15) peristera gefyra e-65 (14) peristera gefyra e-65 (13) peristera gefyra e-65 (12) peristera gefyra e-65 (11) peristera gefyra e-65 (10) peristera gefyra e-65 (9) peristera gefyra e-65 (8) peristera gefyra e-65 (7) peristera gefyra e-65 (6) peristera gefyra e-65 (5) peristera gefyra e-65 (4) peristera gefyra e-65 (3) peristera gefyra e-65 (2) peristera gefyra e-65 (1)

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.