Τα επίσημα του λεωφορείου χωρίς οδηγό

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
7 Νοεμβρίου 2015, 08:17

Και  να τα  επίσημα εγκαίνια  –  παρουσίαση του  λεωφορείου  χωρίς οδηγό  που , όπως διαβάζω , θα γίνουν την ερχόμενη Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015, παρόντος του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Παναγιώτη Σγουρίδη,  παρακαλώ .

Συνέντευξη   τύπου Δημάρχου και άλλων παραγόντων , εγκαίνια,  πραγματοποίηση ημερίδας,  περιήγηση με το λεωφορείο χωρίς οδηγό  με παρουσίες  Ελληνικών  και ξένων Μ.Μ.Ε  που ήδη έχουν ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα και αν μη τι άλλο έχουν κάνει τα Τρίκαλα και την περιοχή μας  γνωστά διεθνώς , είναι κάποιες απ΄τις  δράσεις που αναμένεται να γίνουν .

Επειδή πολλά έχουν ειπωθεί και διακωμωδηθεί με την συγκεκριμένη επιλογή θα έλεγα πως ακόμα  κι΄ αν  απ΄ όλο  αυτό το πανηγύρι μείνει ο θόρυβος , κερδισμένη είναι η πόλη των Τρικάλων που ενώ είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας εντούτοις αυτό ούτε έχει αξιοποιηθεί , ούτε είναι γνωστό εκτός Θεσσαλικού χώρου και μόνο μέσω των μεγάλων Τρικαλινών στιχουργών Τσιτσάνη , Βίρβου , Κολοκοτρώνη ,  Καλδάρα και άλλων , την  ξέρουν .

Καλά ταξίδια λοιπόν  στο λεωφορείο !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .