Τα επίσημα του λεωφορείου χωρίς οδηγό

7 Νοεμβρίου, 2015 08:17 Επιμέλεια: /

TRIKALA-LEOFOREIO-PROTI-1_DCE

Και  να τα  επίσημα εγκαίνια  –  παρουσίαση του  λεωφορείου  χωρίς οδηγό  που , όπως διαβάζω , θα γίνουν την ερχόμενη Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015, παρόντος του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Παναγιώτη Σγουρίδη,  παρακαλώ .

Συνέντευξη   τύπου Δημάρχου και άλλων παραγόντων , εγκαίνια,  πραγματοποίηση ημερίδας,  περιήγηση με το λεωφορείο χωρίς οδηγό  με παρουσίες  Ελληνικών  και ξένων Μ.Μ.Ε  που ήδη έχουν ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα και αν μη τι άλλο έχουν κάνει τα Τρίκαλα και την περιοχή μας  γνωστά διεθνώς , είναι κάποιες απ΄τις  δράσεις που αναμένεται να γίνουν .

Επειδή πολλά έχουν ειπωθεί και διακωμωδηθεί με την συγκεκριμένη επιλογή θα έλεγα πως ακόμα  κι΄ αν  απ΄ όλο  αυτό το πανηγύρι μείνει ο θόρυβος , κερδισμένη είναι η πόλη των Τρικάλων που ενώ είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας εντούτοις αυτό ούτε έχει αξιοποιηθεί , ούτε είναι γνωστό εκτός Θεσσαλικού χώρου και μόνο μέσω των μεγάλων Τρικαλινών στιχουργών Τσιτσάνη , Βίρβου , Κολοκοτρώνη ,  Καλδάρα και άλλων , την  ξέρουν .

Καλά ταξίδια λοιπόν  στο λεωφορείο !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.