Τα Ελληνόπουλα δεν είναι ¨Σοκολατόπαιδα ¨

26 Μαρτίου, 2016 18:48 Επιμέλεια: /

parelasi25martiou2016 (94)

Πολύ κουβέντα έγινε από χθες το μεσημέρι , αν θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί η παρέλαση την Εθνικής Εορτής στην Καλαμπάκα ή όχι.

Τάχτηκα εξ’  αρχής υπέρ της πραγματοποίησης της παρέλασης και συνεχίζω να έχω την ίδια άποψη αιτιολογώντας την.

Η παρέλαση των σχολείων γίνεται για να τιμήσουμε τους προγόνους μας που έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε όλοι εμείς λεύτεροι και να κάνουμε κριτική δια του καναπέως. Αυτοί οι Άνθρωποι δεν νοιάστηκαν ούτε στιγμή μην χάσουν την ζωή τους και εμείς νοιαζόμαστε μην πάθουμε  καμιά ρινική καταρροή.  Ντροπή και πάλι ντροπή γιατί αυτοί που διαμαρτύρονται δεν είναι οι μαθητές που περπάτησαν 100 μέτρα !! υπό βροχή αλλά οι γονείς τους που φοβήθηκαν μην πάθουν τίποτα τα παιδιά τους.

Αύριο – μεθαύριο αυτά τα παιδιά ίσως χρειαστεί να υπερασπίσουν τα ιδανικά της πατρίδας μας , όχι υπό ψιλόβροχου αλλά υπό πολύ χειρότερες συνθήκες . Τι θα πούμε τότε στους επιβουλεύονται την Ελλάδα  ¨περιμένετε να φτιάξει ο καιρός μην μας κολλήσει κάποια ίωση¨ !!!.

Τα παιδιά της Ελλάδας δεν είναι ¨Σοκολατόπαιδα¨, αλλά δυστυχώς κάποιοι από εμάς ( Πολιτικοί , γονείς , εξυπνάκηδες κ.λ.π. )  προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι είναι .

Ας σταματήσει η υποκρισία  και η αντίδραση σε ότι γίνεται και ας καταλάβουμε ότι μπορεί να έλθουν και δύσκολες ώρες.

Στα αρνητικά της παρέλασης θέλω να αναφέρω ότι έπρεπε να γίνει η παρέλαση όλων των τμημάτων ( τουλάχιστον Γυμνασίων και Λυκείων ) , οι Καθηγητές και Δάσκαλοι δεν έπρεπε να συνοδεύουν τους μαθητές με ομπρέλες  , οι Επίσημοι έπρεπε να παρακολουθήσουν και αυτοί την παρέλαση υπό βροχή και ότι η Παρέλαση έπρεπε να ξεκινήσει στην ώρα της.

 

Αυτά τα Ελληνόπουλα γιατί δεν κρύωσαν ;; ( έτσι είναι οι Έλληνες , μπράβο τους )

parelasi25martiou2016 (112)

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.