Τα εγκαίνια του φυσικού αερίου στην Καλαμπάκα έλαβαν χώρα σήμερα στην Πλατεία Δημαρχείου της πόλης

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
2 Δεκεμβρίου 2018, 13:27

Διοργανώθηκαν από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας , παρουσία του  Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Αγοραστού Κωνσταντίνου, των Βουλευτών κκ. Σιμορέλη και Σκρέκα , του Δημάρχου Καλαμπάκας κου Σινάνη ,του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ  κ. Μπακούρα Λεωνίδα, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων ,  τα εγκαίνια του φυσικού αερίου στην Καλαμπάκα  .

Ο κος Μπακούρας  αναφέρθηκε εν συντομία στο ιστορικό της συλλογικής προσπάθειας, προκειμένου ο σχεδιασμός για τη σύνδεση απομακρυσμένων περιοχών με φυσικό αέριο γίνεται πραγματικότητα, αλλάζοντας την ενεργειακή αγορά. Μέχρι τώρα ανέφερε η ΕΔΑ ΘΕΣΣ υλοποίησε για την Καλαμπάκα  επενδυτικό πρόγραμμα 3 εκ. ευρώ και δίκτυο αερίου 5 χιλ.

Ο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Αγοραστός  συνεχάρη όσους εργάστηκαν για να έρθει το αέριο στην Καλαμπάκα και εξήγγειλε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα υλοποιήσει πρόγραμμα 10 εκ. ευρώ για την στήριξη οικονομικά αδύνατων οικογενειών για να συνδεθούν με το αέριο.

Ο κος Σκρέκας αναφέρθηκε στα πολλά οφέλη της χρήσης του φυσικού αερίου , δίδοντας συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση του έργου.

Τέλος ο κος Σιμορέλης υπεραμυνόμενος το έργο της Κυβέρνησης , ανέφερε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουν να γίνονται μεγάλα έργα στην χώρα.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με τη συμβολική αφή φλόγας, σηματοδοτώντας έτσι την επιτυχημένη πορεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, η οποία συνεχίζει το έργο της και παραμένει πιστή στην υλοποίηση του Προγράμματος Ανάπτυξης που έχει θέσει, για να φθάσει το αέριο σε ολοένα και περισσότερες νέες περιοχές.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .