Τα εγκαίνια του φυσικού αερίου στην Καλαμπάκα έλαβαν χώρα σήμερα στην Πλατεία Δημαρχείου της πόλης

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
2 Δεκεμβρίου 2018, 13:27

Διοργανώθηκαν από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας , παρουσία του  Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Αγοραστού Κωνσταντίνου, των Βουλευτών κκ. Σιμορέλη και Σκρέκα , του Δημάρχου Καλαμπάκας κου Σινάνη ,του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ  κ. Μπακούρα Λεωνίδα, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων ,  τα εγκαίνια του φυσικού αερίου στην Καλαμπάκα  .

Ο κος Μπακούρας  αναφέρθηκε εν συντομία στο ιστορικό της συλλογικής προσπάθειας, προκειμένου ο σχεδιασμός για τη σύνδεση απομακρυσμένων περιοχών με φυσικό αέριο γίνεται πραγματικότητα, αλλάζοντας την ενεργειακή αγορά. Μέχρι τώρα ανέφερε η ΕΔΑ ΘΕΣΣ υλοποίησε για την Καλαμπάκα  επενδυτικό πρόγραμμα 3 εκ. ευρώ και δίκτυο αερίου 5 χιλ.

Ο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Αγοραστός  συνεχάρη όσους εργάστηκαν για να έρθει το αέριο στην Καλαμπάκα και εξήγγειλε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα υλοποιήσει πρόγραμμα 10 εκ. ευρώ για την στήριξη οικονομικά αδύνατων οικογενειών για να συνδεθούν με το αέριο.

Ο κος Σκρέκας αναφέρθηκε στα πολλά οφέλη της χρήσης του φυσικού αερίου , δίδοντας συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση του έργου.

Τέλος ο κος Σιμορέλης υπεραμυνόμενος το έργο της Κυβέρνησης , ανέφερε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουν να γίνονται μεγάλα έργα στην χώρα.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με τη συμβολική αφή φλόγας, σηματοδοτώντας έτσι την επιτυχημένη πορεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, η οποία συνεχίζει το έργο της και παραμένει πιστή στην υλοποίηση του Προγράμματος Ανάπτυξης που έχει θέσει, για να φθάσει το αέριο σε ολοένα και περισσότερες νέες περιοχές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .