Τα δηλώνετε τα σώνετε !!!

2 Δεκεμβρίου, 2015 08:37 Επιμέλεια: /

82BCD1D1A25D6CE93A2918549C15534A_DCE

Κοσμήματα, πολύτιμους λίθους σε αξία άνω των 30.000 ευρώ, αλλά και μετρητά άνω των 15.000 ευρώ που βρίσκονται «σε στρώματα»  ή αλλού και είναι αδήλωτα  (εκτός πιστωτικών  ιδρυμάτων ) καλούνται να δηλωθούν  ηλεκτρονικά (μέσω taxisnet) από το 2016 από τους κατόχους τους που είναι υπόχρεοι σε πόθεν έσχες.

Σε μια πρόβα τζενεράλε πριν την ενεργοποίηση του περιουσιολογίου, κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Δικαιοσύνης και Οικονομικών ορίζει τις λεπτομέρειες εφαρμογής της νέας ηλεκτρονικής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης του υπόχρεου σε δήλωση πόθεν έσχες, του/της συζύγου, αλλά και των ανήλικων τέκνων τους.

Να που το παλιό γνωστό σλόγκαν  για τα αυθαίρετα «Δηλώστε και σώστε» , επανήλθε και αφορά περιουσιακά στοιχεία που για τους Έλληνες  που θεωρούνταν  κάτι σαν την ιερή αγελάδα , κάτι που ποια φαντάζει ουτοπικό .

Λοιπόν…οον , έχετε τιμαλφή ; δηλώστε και σώστε !!! Άλλως θα έχετε κιντέρια , όπως λέει ο λαός μας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.