Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων

5 Νοεμβρίου, 2015 08:45 Επιμέλεια: /

112

Η ΔΑΚΕ αναδείχθηκε νικήτρια στις σημερινές εκλογές των Τρικαλινών δασκάλων και νηπιαγωγών.
Από τους 1.000 περίπου εγγεγραμμένους στο Σύλλογο προσήλθαν και ψήφισαν οι 825, ενώ βρέθηκαν 30 λευκά και άκυρα ψηφοδέλτια.
Η ΔΑΚΕ έλαβε 275 ψήφους (34,59%) και 3 έδρες και εξελέγησαν κατά σειρά ψήφων οι Χρήστος Τρικάλης, Ιωάννα Καρατζούνη και Σεραφείμ Ψαρράς,
Η «Δημοκρατική Συνεργασία Ανεξάρτητες Κινήσεις Εκπαιδευτικών» (ΔΗ.ΣΥ – Α.Κ.Ε) έλαβε 147 ψήφους (18,49%) και 2΄’εδρες τις οποίες καταλαμβάνουν οι: Λίλλη Πουρνάρα και Κώστας Γαβρίτσας.
Η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών (ΕΚΕ) έλαβε 146 ψήφους (18,49%) και 2 έδρες τις οποίες καταλαμβάνουν οι: Αθανάσιος Γκαμπράνας και Ιωάννης Κοκκόρας.
Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ) ΄’ελαβε 89 ψήφους (11,1%) μια έδρα την οποία καταλαμβα΄νει η τζωτζάνα Βαρδούλη.

Η παράταξη «Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις» έλαβε 89 ψήφους (11,1%) και μια έδρα την οποία καταλαμβάνει ο Βασίλης Ζώης μετά από κλήρωση με τον Χρήστο Γούλα με τον οποιίο ισοψήφισε.
Τέλος η παράταξη «Εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς» έλαβε 38 ψήφους και καμία έδρα και ο ανεξάρτητος υποψήφιος 11 ψήφους και καμία έδρα.
Να σημειωθεί ότι οι εκλογές έγιναν στο 3ο και 32ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων όπου προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση

trikaladay.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.