Τα αγροτικά προβλήματα

11 Σεπτεμβρίου, 2015 08:00 Επιμέλεια: /

apostoloy eas (12)

Μονίμως και αενάως σε τούτον τον τόπο οι αγρότες  έχουν προβλήματα τα οποία περιέργως μονίμως και αενάως  , δεν λύνονται παρά τις υποσχέσεις που λαμβάνουν  .

Κάθε που η χώρα βαδίζει  σε  εκλογάς , όπως έλεγαν οι παλιοί πολιτικοί , τα αγροτικά θέματα  λαμβάνουν  κυρίαρχη θέση στην προεκλογική ατζέντα με  κάποια πολιτικά κόμματα κλείνουν το μάτι στους αγρότες μη βρίσκοντας ένα άδικο αίτημα , το εκάστοτε κυβερνητικό κόμμα δέχεται την μήνη ότι δεν έκανε τίποτα για την επίλυση των προβλημάτων , και έτσι συνεχίζεται η πορεία της αγροτικής οικονομίας και της χώρας γενικότερα .

Δεν ανταποκρίνονται  , άκουσα να λέγεται από  προέδρου κ. Κόττη προς  τον   άρτι αφιχθέντα στην Καλαμπάκα Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής   Ανάπτυξης , οι υπάρχοντες βοσκότοποι στις  ανάγκες  των κτηνοτρόφων κάτι που εντυπωσιάζει καθώς  αφενός το τοπικό  ζωϊκό κεφάλαιο δεν είναι τέτοιου μεγέθους που να μην χωράει  στους υπάρχοντες βοσκότοπους αφ΄ ετέρου για ποια κτηνοτροφία μιλάμε  όταν οι εισαγωγές αγροτικών προϊόντων αγγίζουν το 75% ; Μήπως αγαπητέ πρόεδρε οι βοσκότοποι λογίζονται μόνο με την έννοια των ενισχύσεων  ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.