Τα αγροτικά προβλήματα

11 Σεπτεμβρίου, 2015 08:00 Επιμέλεια: /

apostoloy eas (12)

Μονίμως και αενάως σε τούτον τον τόπο οι αγρότες  έχουν προβλήματα τα οποία περιέργως μονίμως και αενάως  , δεν λύνονται παρά τις υποσχέσεις που λαμβάνουν  .

Κάθε που η χώρα βαδίζει  σε  εκλογάς , όπως έλεγαν οι παλιοί πολιτικοί , τα αγροτικά θέματα  λαμβάνουν  κυρίαρχη θέση στην προεκλογική ατζέντα με  κάποια πολιτικά κόμματα κλείνουν το μάτι στους αγρότες μη βρίσκοντας ένα άδικο αίτημα , το εκάστοτε κυβερνητικό κόμμα δέχεται την μήνη ότι δεν έκανε τίποτα για την επίλυση των προβλημάτων , και έτσι συνεχίζεται η πορεία της αγροτικής οικονομίας και της χώρας γενικότερα .

Δεν ανταποκρίνονται  , άκουσα να λέγεται από  προέδρου κ. Κόττη προς  τον   άρτι αφιχθέντα στην Καλαμπάκα Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής   Ανάπτυξης , οι υπάρχοντες βοσκότοποι στις  ανάγκες  των κτηνοτρόφων κάτι που εντυπωσιάζει καθώς  αφενός το τοπικό  ζωϊκό κεφάλαιο δεν είναι τέτοιου μεγέθους που να μην χωράει  στους υπάρχοντες βοσκότοπους αφ΄ ετέρου για ποια κτηνοτροφία μιλάμε  όταν οι εισαγωγές αγροτικών προϊόντων αγγίζουν το 75% ; Μήπως αγαπητέ πρόεδρε οι βοσκότοποι λογίζονται μόνο με την έννοια των ενισχύσεων  ;

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.