Το σύστημα της Νέας Τάξης αποκαλύπτει τους στόχους του

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
18 Μαΐου 2020, 08:05

Μύδρους εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλος εναντίον της λοιμωξιολόγου Ελένης Γιαμαρέλλου, αλλά και καλλιτεχνών που δηλώνουν  πως σκοπεύουν να κοινωνήσουν στην εκκλησία, χωρίς να ανησυχούν για την μετάδοση του κορωνοϊού. Ναι , ο καθημερινός θαμών των κεντρικών Μ.Μ.Ε , όπου καταθέτει τις γλυκανάλατες απόψεις του επί παντώς του επιστητού , τα πείρε , κατά το κοινώς λεγόμενο , στην κράνα και ξεσπάθωσε κατά της γνωστής λοιμοξιωλόγου και των  άλλων καλλιτεχνών που τοποθετήθηκαν δημόσια ότι θα πάνε να κοινωνήσουν εντελώς άφοβα . Και βέβαια δεν είναι διόλου τυχαίο ότι επικέντρωσε τα βδελυρά πυρά του κατά της κυρίας Γιαμαρέλλου .

Ναι , το σύστημα , δεν υπολόγισε ότι μια κορυφαία επιστήμων και μάλιστα ειδική στις λοιμώξεις θα είχε την τόλμη να βγει δημόσια να  ξεμπροστιάσει και να αποκαλύψει το παίγνιο σε βάρος της Πίστης , της Ορθοδοξίας , της Εκκλησίας , του έθνους .

Αλλά «αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη» !!

Η κυρία Γιαμαρέλου ήταν τόσο απλή , τόσο καταλυτική και τόσο αληθινή που κονιορτοποίησε το σύστημα .  «Όποιος πάει να κοινωνήσει, άσχετα αν το πιστεύει ή δεν το πιστεύει, συμμετέχει στο μυστήριο. Επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος για κορονοϊό όπως και για κανένα άλλο μικρόβιο… Εδώ δεν ισχύει η έννοια της επιστήμης . Είναι η έννοια του μυστηρίου . Η οποία είναι πάνω από την επιστήμη και επηρεάζει την επιστήμη . Επομένως ή πιστεύεις ότι συμμετέχεις στο μεγαλύτερο μυστήριο και δεν παθαίνεις τίποτα ή δεν πηγαίνεις να κοινωνήσεις αν φοβάσαι …Το ξέρετε ότι τότε που είχαμε τους λεπρούς στην Ελλάδα, οι ιερείς κοινωνούσαν τους λεπρούς μετά κοινωνούσαν άνθρωποι άλλοι και κανείς ποτέ δεν κόλλησε;». Επανέλαβε ότι πιστεύει ότι ο πιστός που κοινωνεί δεν μπορεί να κολλήσει κορονοϊό, αλλά «αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα πάει κάπου αλλού την άλλη ημέρα και θα κολλήσει και μπορεί να ενοχοποιεί το μυστήριο». «Είναι κάτι που υπερβαίνει και το νου μας και τις απόψεις μας και τις σκέψεις μας» πρόσθεσε ενώ στην ερώτηση  εάν υπερβαίνει και την υγεία μας η καθηγήτρια απάντησε: «Ασφαλώς και την υγεία μας. Σε προφυλάσσει και στην υγεία σου ούτε συζήτηση».

Να λοιπόν γιατί τα ενεργούμενα του κυρίαρχου συστήματος εξανέστησαν και ρίχτηκαν στην επιστήμονα . Γιατί τους αποκάλυψε όλους !!

Το συμπέρασμα ;

Παρατηρώντας κανείς τις σύγχρονες θρησκευτικές , κοινωνικές , πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και όλα όσα διαδραματίζονται τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο , διαπιστώνει ότι διαμορφώνεται και ισχυροποιείται μια παγκόσμια πραγματικότητα , η οποία δεν είναι κατά Θεόν , αλλά αντίθετα επιδιώκει να αλλοιώσει και να εξοβελίσει κάθε τι χριστιανικό και αληθινό από την ζωή των ανθρώπων .

Ταυτόχρονα , σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο , με την εισαγωγή αρχών , ιδεών και αξιών ξένο προς την μακραίωνη παράδοσή μας , αλλοτριώνεται το εθνικό , πολιτισμικό και πολιτιστικό μας οικοδόμημα , διαβρώνεται η ελληνορθόδοξη παράδοση και υπόστασή μας και παραβιάζεται η προσωπική, η εκκλησιαστική και θρησκευτική μας συνείδηση .

Όλο αυτό το σύστημα έθεσε την τεχνολογία και την επιστήμη να υπηρετήσουν αυτόν τον στόχο και για την επίτευξή τους σχεδιάζονται και υλοποιούνται σειρά ενεργειών , πολιτικών και παρεμβάσεων που εντάσσονται στην γενικότερη επιδίωξη της παγκοσμιοποίησης . Η συνταγή είναι δοκιμασμένη που επικεντρώνει στο τρίπτυχο «δημιουργώ το πρόβλημα , προκαλώ αντίδραση και προσφέρω την λύση που εγώ θέλω».

Είναι λοιπόν φανερό ότι η διεθνής αυτή ολιγαρχία δαιμονικής εμπνεύσεως και υπόστασης που ελέγχει και κυβερνά τον κόσμο επιλέγει συστηματικά αυτήν  την τακτική προκειμένου να έχει τους ανθρώπους υπόδουλους , καταπιεσμένους , φοβισμένους , προγραμματισμένους , χειραγωγούμενους . Μας θέλουν άβουλη μάζα , «ζαλισμένο κοπάδι» της Νέας Εποχής ενσταυλισμένους στο παγκόσμιο μαντρί της κυριαρχίας τους .

Αυτό το σύστημα αποκαλύπτει με την θαρραλέα στάση της η γνωστή λοιμοξιωλόγος και γι΄ αυτό της επιτίθενται τόσο απροκάλυπτα !!

Λοιπόν , τώρα ποια δεν εικάζουμε απλά , έχουμε αποδείξεις για τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών και ξέρουμε ποια γιατί χτυπάνε τη πίστη , την Εκκλησία , την Ορθοδοξία , την γλώσσα μας , την παράδοση ,την ιστορία μας , την εθνική μας υπόσταση . Όλα αυτά δηλαδή που συγκροτούν την πολιτιστική μας ταυτότητα και εθνική συνείδηση . Τα χτυπάνε και μεθοδικά τα αποδομούν , τα ευτελίζουν και τα απαξιώνουν για να ενταχθούμε στο παγκόσμιο ελεγχόμενο μαντρί της παγκοσμιοποίησης . Ωστόσο τα σχέδιά τους όσον αφορά την Ελλάδα , θα αποτύχουν . Και θα αποτύχουν γιατί ο Έλληνας παραμένει βαθειά έλληνας και Ορθόδοξος !!  Και γιατί , όπως λέει ο Ελύτης «Αν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις..» !!

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .