Συνεδρίασε χθες βράδυ η Δημοτική Ομάδα Αλέκου – Στο Δημοτικό Συμβούλιο θα κριθεί η τύχη των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων;;

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
2 Δεκεμβρίου 2019, 08:38

Συνεδρίασε χθες βράδυ , μετά από τις τελευταίες εξελίξεις , η Δημοτική Ομάδα ( στο Δημοτικό Συμβούλιο ) του Δημάρχου Θοδωρή Αλέκου.

Αυτό έγινε μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση , σχετικά με την Χριστουγεννιάτικη Αγορά.

Το σοβαρότερο θέμα αφορούσε την απομάκρυνση ή όχι των 15 σπιτιών που θα χρησιμοποιηθούν για την λειτουργία της Χριστουγεννιάτικής Αγορά.

Παρά την απόφαση η Δημοτική Αρχή δεν απομάκρυνε τα σπιτάκια αλλά πρόσθεσε και άλλα στην πλατεία Δημουλά.

Γίνεται προσπάθεια να βρεθεί τρόπος ώστε η Αγορά να λειτουργήσει και να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις που είχαν προαποφασιστεί.

Έκτακτη Συνεδρίαση

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος θα προσπαθήσει να επικυρώσει τις εκδηλώσεις με νέα απόφαση που θα πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο , με έκτακτη Συνεδρίαση εντός των ημερών.

Το έκτακτο της Συνεδρίασης θα αποφασιστεί αφού ελεγχθούν όλοι οι παράμετροι και αξιολογηθούν από τις Νομικές Συμβούλους του Δήμαρχου.

Άρα σήμερα ή αύριο θα υπάρχουν εξελίξεις…..

Το Ρεπορτάζ του Ράδιο Σταγών και του stagonnews.gr

Στην Ομάδα συζητήθηκε και το ρεπορτάζ του Ράδιο Σταγών και stagonnews.gr της Παρασκευής , σχετικά με τα σπιτάκια της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς και τις Αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και δη αν αληθεύουν και από πού από πού προήλθαν οι πληροφορίες που δόθηκαν στα δύο ΜΜΕ.

Φαίνεται ότι ο Δήμαρχος ανέλαβε να δώσει διευκρινήσεις ο ίδιος για το συγκεκριμένο θέμα , διευκρινήσεις που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .