Συνέχεια Ανοιχτής επιστολής προς Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ. Αλέκο

admin
admin
24 Μαρτίου 2020, 08:14

K. Δήμαρχε ,

Σε συνέχεια της χθεσινής ανοιχτής επιστολής μου και μετά τα νέα αποκαλυπτικά δεδομένα   που δυστυχώς για σας,  πολιτικά σας αναγορεύουν ως φερέφωνο κάποιων συνεργατών σας και ότι τελικά πίσω από όλη αυτή την κατάσταση που , όπως είπα δηλητηριάζει την τοπική πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα , βρίσκεστε εσείς .

Και αυτό αποκαλύπτεται από την νέα παρέμβαση του συνεργάτη σας , τον οποίο δυστυχώς πληρώνουν οι δημότες , ο οποίος  αντί να ασχοληθεί με τα καθήκοντα που του αναθέσατε , σε ένα παραλήρημα επιθετικότητας και αμετροέπειας , απειλεί έτερους συνεργάτες σας , προειδοποιεί περί μοιραίου ολισθήματος επειδή τόλμησε να τοποθετηθεί δημόσια , κάτι που δεν του άρεσε προφανώς , το οποίο , όπως σημειώνει , θα  του αποβεί μοιραίο (!) , προσάπτοντάς του ότι αποτελεί ενεργούμενο και εργαλείο κάποιων .

Από εδώ και πέρα κ. Δήμαρχε καθίστασται όχι μόνο πολιτικά και ηθικά συνυπεύθυνος αλλά και ο ιθύνων νους αυτής της συμπεριφοράς του συνεργάτη σας  . Η συνέχειά της έχει δύο δρόμους , τον πολιτικό και τον διοικητικό . Εκεί θα ανταμώσουμε και πάλι .

Ωστόσο την καλύτερη απάντηση για όλα αυτά τα θλιβερά που συμβαίνουν σας την δίνουν οι ίδιοι οι Δημότες  που τοποθετούνται στο διαδίκτυο !!

Γρηγόρης Γ. Καλύβας

 • Πολίτης Καλαμπάκας

  Επιτέλους κάποιος που λέει την αλήθεια…. Πλέον για όλο αυτό το τσίρκο υπεύθυνος είναι ο Δήμαρχος και ΜΟΝΟ. Ας πάρει επιτέλους θέση και δραστικά μέτρα…. Και δεν εννοώ να αναλάβει πάλι όλη την ευθύνη…. Κουραστηκαμε

 • Γιωργος Παπανικολάου

  Όταν φτάνουν σε τέτοια αντιπαράθεση,δύο από τους εκλεκτούς του Δημάρχου,δεν εκθέτουν μόνο τον εαυτό τους αλλά και τον ίδιο τον δήμαρχο που τους επέλεξε!!!

  Δήμαρχε κάτι δεν έκανες καλά,ΔΥΣΤΥΧΩΣ, και βλέπεις τα αποτελέσματα!!!

 • George Almpanis

  Τα παιχνιδάκια ολων σας επί δύο δεκαετίες μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των δημοτών μέσα από τα σάιτ, ραδιόφωνα και εφημερίδες έχουν γίνει κουραστικά για τους δημότες. Ώρα για τα σπίτια σας και μακριά από τα ΜΜΕ ( τρόπος του λέγειν …) να αναπνεύσουμε σε αυτόν τον τόπο.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .