Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκου με τον κ. Χάρη Θεοχάρη

admin
admin
12 Νοεμβρίου 2019, 17:19

Έντονο το ενδιαφέρον του Υπουργού Τουρισμού για τις δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του Νομού.

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκου με τον κ. Χάρη Θεοχάρη

Έντονο είναι το ενδιαφέρον του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη για τις δράσεις που έχουν υλοποιηθεί αλλά και υλοποιούνται στα Τρίκαλα για την ανάπτυξη, ανάδειξη και προώθηση του τοπικού τουριστικού προϊόντος, δίνοντας έμφαση στα τοπικά προϊόντα, τη γαστρονομία, την παράδοση, τον πολιτισμό και στα μνημεία της περιοχής.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στον κ. Θεοχάρη στο γραφείο του στην Αθήνα, αναφέρθηκε σε κάποιες  δράσεις όπως είναι το PARTENARIAT εκκλησιαστικού τουρισμού και θρησκευτικών ειδών, η δημιουργία της ταυτότητας της γαστρονομίας των Τρικάλων με το brand name Meteorisimo και η εκπροσώπηση όλων των Ελληνικών Επιμελητηρίων από το Επιμελητήριο Τρικάλων στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Mirabilia μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco.

Στη συνέχεια ο κ. Γιαγιάκος ανέλυσε το σκεπτικό της σύστασης του Ενιαίου Τουριστικού Φορέα του Νομού Τρικάλων, με την ενοποίηση όλων των τοπικών δυνάμεων, που αποτελεί καινοτομία για τη χώρα μας, γεγονός που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον φορέων της χώρας μας και όχι μόνο.

Ο Υπουργός Τουρισμού έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και είπε ότι θα στηρίξει τις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Τρικάλων, ότι θα είναι αρωγός στη στήριξη του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού και ότι το εγχείρημα αυτό θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα καλής πρακτικής.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .