Συνάντηση για το Κέντρο Αναρρίχησης και Αξιοποίησης Βράχων του Αγ. Δημητρίου και Γάβρου

admin
admin
11 Ιουλίου 2018, 17:37

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ Δήμου Καλαμπάκας και της εταιρείας «Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.» σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι, ημέρα Τρίτη 11 Ιουλίου 2018, στο Δημαρχείο Καλαμπάκας, στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης Δημοσίων Έργων του Υπομέτρου 19.2 Προγράμματος CLLD/LEADER που υλοποιείται από την ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε..

Η συνάντηση εργασίας αφορούσε το έργο που πρόκειται να υποβάλλει προς χρηματοδότηση ο Δήμος Καλαμπάκας, και συγκεκριμένα για το Κέντρο Αναρρίχησης και Αξιοποίησης Βράχων του Αγ. Δημητρίου και Γάβρου στο ΔΔ Χασίων.Το έργο περιλαμβάνει την διάνοιξη /επαναδιαμόρφωση και οργάνωση του μονοπατιού Γάβρου – Αγ. Δημητρίου καθώς και εργασίες δημιουργίας αναρριχητικών / πεζοπορικών / ορειβατικών μονοπατιών στην περιοχή των βράχων Γάβρου και Αγ. Δημητρίου.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Χρήστος Παπαγεωργίου, υπάλληλοι και ειδικοί συνεργάτες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. κ. Βάιος Κουτής και στελέχη της εταιρείας.

Για την «Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.»
Ο Πρόεδρος της ΕΔΠ CLLD/LEADER

Χρήστος Σινάνης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .