Survivor στα Τρίκαλα

25 Μαΐου, 2017 09:38 Επιμέλεια: /

survivor-1-2

Μια “ανάσα” από την έναρξη του SURVIVOR by Gomfoi & στους Γόμφους, δηλώνει ότι βρίσκεται η οργανωτική επιτροπή αυτού, καθώς λίγες λεπτομέρειες απομένουν, ώστε να ξεκινήσει το παιχνίδι, που με πολύ αγωνία αναμένουν παίχτες & κοινό, αφού έχει γίνει γνωστό εδώ & λίγο καιρό σε όλους.

Το παιχνίδι να πούμε ότι θα έχει & φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας & απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής σε αυτό, θα είναι & η κατάθεση ενός συμβολικού ποσού, το οποίο ο νικητής θα διαθέσει στο τέλος, για φιλανθρωπικό σκοπό. Για τον χρόνο που θα διαρκέσει, οι παίχτες δηλώνουν: “Όσο αντέξουμε”…

Οι ομάδες φυσικά θα είναι δύο & οι γενικοί όροι που θα διέπουν το παιχνίδι θα είναι ίδιοι με αυτούς του τηλεοπτικού, που παρακολουθούμε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Εννοείται ότι δεν θα υπάρχει εξωτερική διαβίωση & “πείνα”, ενώ οι αθλοπαιδιές θα γίνονται σε πρώτη φάση Κυριακές, ώστε να ευκολύνται όλοι ή οι περισσότεροι με τις δουλειές τους.

Οι ομάδες ονοματίστηκαν με βάση γεωγραφικά τοπωνύμια του χωριού & έτσι θα έχουμε τους “Παλιαμπελίσιους” & τους “Ζγαρίσιους”. Ως στίβος μάχης ορίστηκαν τέσσερις τοποθεσίες με πρώτη τον χώρο στο εξωκλήσι της Αγ. Παρασκευής, όπου υφίσταται & η φυσική λιμνούλα, οπότε θα συνυπάρχει & το υγρό στοιχείο, η δεύτερη το γήπεδο του χωριού, η τρίτη το Δημ. Σχολείο & η τέταρτη η “Σπανούρα”, που είναι φυσικός λοφίσκος ο οποίος βρίσκεται στον χαρακτηριζόμενο αρχαιολογικό χώρο των Γόμφων & από άποψη θέας, αποτελεί το Μπαλκόνι των Γόμφων προς Λάρισα & Μετέωρα.

Τα αγωνίσματα τώρα στα οποία θα συμμετέχουν οι παίχτες, αυτά θα είναι μια σειρά από παραδοσιακά παιχνίδια σε μια προσπάθεια των παιδιών να γίνει αναβίωσή τους, ώστε να θυμηθούν οι παλιότεροι & να γνωρίσουν οι νεότεροι, καθώς & μια σειρά άλλων πιο σύγχρονα, να το πούμε έτσι, για τα οποία θα χρησιμοποιηθούν & κάποια υλικά, τα οποία οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει.

Μεγάλη διαφορά με αυτή του τηλεοπτικού παιχνιδιού, αποτελεί το γεγονός ότι εδώ θα μπορεί το κοινό να παραβρίσκεται & να παρακολουθεί από κοντά τις “μάχες” των παιδιών.

Η ψηφοφορία τώρα θα γίνεται on line & στην σελίδα Survivor 2017 Γόμφοι, Αγία Παρασκευή, με θετική ψήφο σε ένα κοινό post για όλους, ώστε μην μπορεί κάποιος να ψηφίσει για 2η φορά & θα ψηφίζουν μόνο τα μέλη τα οποία θα είναι εγγεγραμμένα στην ομάδα. Μέλος, ώστε να μπορεί να ψηφίζει, μπορεί να καταστεί ο οποιοσδήποτε ο οποίος θα εκδηλώσει έγκαιρα στον διαχειριστή το ενδιαφέρον του.

Ίδωμεν λοιπόν, καθώς το μέλλον είναι κοντά…

πηγή: pylinews.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.