Στρατηγικός στόχος η ισχυροποίηση της τουριστικής δυναμικής του Νομού Τρικάλων

26 Μαΐου, 2015 18:37 Επιμέλεια: /

DSD_8004_DCE

Συνάντηση με την Πρόεδρο και υψηλόβαθμα στελέχη του ΕΟΤ πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Τρικάλων αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Σωτήρη Φαμίση και τον Ταμεία Σωτήρη Αλεξίου και συνοδευόμενο από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη. Στόχος της συνάντησης ο συντονισμός δράσεων για την ισχυροποίηση της τουριστικής δυναμικής του Νομού Τρικάλων. Στην ιδιαίτερη ατζέντα της συζήτησης τέθηκε το ζήτημα της ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα Μετέωρα, καθώς τα θέματα επικοινωνιακής προβολής των τουριστικών ιδιαιτεροτήτων της περιοχής στο εξωτερικό.
Στρατηγική στόχευση της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων αποτελεί η αύξηση της τουριστικής ύλης και η ανάδειξη του μοναδικού φυσικού και πολιτιστικού πλούτου του Νομού. Σε αυτή την λογική συζητήθηκαν μια σειρά από προωθητικές δράσεις, στις οποίες θα μπορούσε να συνδράμει ο ΕΟΤ καθώς και πρωτοποριακές ιδέες για την ισχυροποίηση της τουριστικής οικονομίας της περιοχής. Στην βάση της κοινής παραδοχής ότι η τουριστική ανάπτυξη μπορεί να συνδράμει καθοριστικά στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και στην δημιουργία θέσεων εργασίας συμφωνήθηκε η ισχυροποίηση του διαύλου επικοινωνίας με τον ΕΟΤ και η από κοινού διερεύνηση όλων των υφισταμένων δυνατοτήτων συντονισμού προωθητικών δράσεων για τις επιχειρήσεις της περιοχής μας.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος Σωτήρης Φαμίσης

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.