Στρατηγικές κινήσεις Δριτσέλη

11 Νοεμβρίου, 2015 08:17 Επιμέλεια: /

dritseli o.k._DCE

Συνάντηση  εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Γεράσιμο Ζαχαράτο  είχε η Βουλευτής Παναγιώτα Δριτσέλη  θέτοντας  ζητήματα τουριστικής ανάπτυξης του Νομού  Τρικάλων  με ιδιαίτερη  έμφαση στον  Μετεωρίτικο  τουρισμό και στην αναζήτηση νέων πεδίων τουριστικής δραστηριότητας.

Ανάμεσα  στις προτάσεις  πάντως που έθεσε η κ. Δριτσέλη  ήταν και η αξιοποίηση της μελέτης για το Αναρριχητικό Κέντρο Χασίων  για την οποία μόλις προχθές ενημερώθηκε από την Ομάδα Πρωτοβουλίας  Χασιωτών . Το επιστέγασμα της κουβέντας  ; H  αναζήτηση άμεσων  χρηματοδοτικών  δυνατοτήτων  από τα νέα επιχειρησιακά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για πολύπλευρες δράσης τουριστικής ανάπτυξης .

Στρατηγικές κινήσεις της νεαράς Χασιώτισσας Βουλευτού που μπορούν να αποδώσουν  καρπούς και να βοηθήσουν σημαντικά την περιοχή των Χασίων αν η μελέτη για το αναρριχητικό  κέντρο προταχθεί από τον Δήμο Καλαμπάκας .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.