Στον ΣΚΑΙ και στο STAR ο Λιάπης για το συλλαλητήριο «Παραιτηθείτε»

admin
admin
17 Ιουνίου 2016, 17:49

Δυναμική ήταν η παρουσία του γιατρού και Διδάκτωρος του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστου Χ. Λιάπη στο συλλαλητήριο του κινήματος «Παραιτηθείτε» την περασμένη Τετάρτη στο Σύνταγμα. Ο Δρ. Λιάπης σχολίασε σχετικά στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΙ και STAR:
«Όλοι όσοι είμαστε σήμερα εδώ, ανεξάρτητα από τις κομματικές αναφορές, τις πολιτικές και ιδεολογικές αφετηρίες του καθενός και της καθεμίας από εμάς, έχουμε αφήσει τις κομμάτικές μας ταυτότητες και εντάξεις στα σπίτια μας. Στα σπίτια μας που υπερφορολογούνται με τον χειρότερο -που όμως κατά παλαιότερη υπόσχεση του κ. Πρωθυπουργού έπρεπε ήδη να είναι κατηργημένος- ΕΝΦΙΑ των τελευταίων ετών. Ήρθαμε να διαδηλώσουμε την αγανάκτησή μας, έναν χρόνο μετά την εξαπατητική μεταστροφή του περσινού αναίτιου δημοψηφίσματος και των ακόμη πιο αχρείαστων και καταστροφικών capital controls. Όλων αυτών που απετέλεσαν και αποτελούν εκφάνσεις της κυβερνητικής ανικανότητας, με αποτέλεσμα, ανάμεσα στα τόσα άλλα καταστροφικά, οι νέοι επιστήμονες να υφιστάμεθα τις χειρότερες δυνατές πιέσεις, να υφιστάμεθα τις χειρότερες δυνατές προοπτικές.
Η Κυβέρνηση που έκανε σημαία της την «εξαπατημένη» διαμαρτυρία του λαού, για να τον εγκλωβίσει τελικά σε χειρότερα και πιο αντιαναπτυξιακά μνημόνια, επιχείρησε συστηματικά να απονομιμοποιήσει την αυθόρμητη αυτή εκδήλωση  αγανάκτησης της κοινωνίας. Πράξη θεσμικής αυτοκριτικής και πολιτικής ωριμότητας η -έστω και τώρα, αλλά εδώ και τώρα- παραίτηση του κ. Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης των αυταπατών του…»

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .