Στον ΣΚΑΙ και στο STAR ο Λιάπης για το συλλαλητήριο «Παραιτηθείτε»

17 Ιουνίου, 2016 17:49 Επιμέλεια: /

2

Δυναμική ήταν η παρουσία του γιατρού και Διδάκτωρος του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστου Χ. Λιάπη στο συλλαλητήριο του κινήματος «Παραιτηθείτε» την περασμένη Τετάρτη στο Σύνταγμα. Ο Δρ. Λιάπης σχολίασε σχετικά στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΙ και STAR:
«Όλοι όσοι είμαστε σήμερα εδώ, ανεξάρτητα από τις κομματικές αναφορές, τις πολιτικές και ιδεολογικές αφετηρίες του καθενός και της καθεμίας από εμάς, έχουμε αφήσει τις κομμάτικές μας ταυτότητες και εντάξεις στα σπίτια μας. Στα σπίτια μας που υπερφορολογούνται με τον χειρότερο -που όμως κατά παλαιότερη υπόσχεση του κ. Πρωθυπουργού έπρεπε ήδη να είναι κατηργημένος- ΕΝΦΙΑ των τελευταίων ετών. Ήρθαμε να διαδηλώσουμε την αγανάκτησή μας, έναν χρόνο μετά την εξαπατητική μεταστροφή του περσινού αναίτιου δημοψηφίσματος και των ακόμη πιο αχρείαστων και καταστροφικών capital controls. Όλων αυτών που απετέλεσαν και αποτελούν εκφάνσεις της κυβερνητικής ανικανότητας, με αποτέλεσμα, ανάμεσα στα τόσα άλλα καταστροφικά, οι νέοι επιστήμονες να υφιστάμεθα τις χειρότερες δυνατές πιέσεις, να υφιστάμεθα τις χειρότερες δυνατές προοπτικές.
Η Κυβέρνηση που έκανε σημαία της την «εξαπατημένη» διαμαρτυρία του λαού, για να τον εγκλωβίσει τελικά σε χειρότερα και πιο αντιαναπτυξιακά μνημόνια, επιχείρησε συστηματικά να απονομιμοποιήσει την αυθόρμητη αυτή εκδήλωση  αγανάκτησης της κοινωνίας. Πράξη θεσμικής αυτοκριτικής και πολιτικής ωριμότητας η -έστω και τώρα, αλλά εδώ και τώρα- παραίτηση του κ. Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης των αυταπατών του…»

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.