Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Κ. Σκρέκας

28 Μαρτίου, 2016 09:13 Επιμέλεια: /

paulopoulos

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο επισκέφτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας.

Η συνάντηση δεν περιορίστηκε στα εθιμοτυπικά, αλλά ο κ. Κώστας Σκρέκας κατέθεσε στον ΠτΔ τους προβληματισμούς του αναφορικά με την πολιτική και οικονομική κατάσταση στη χώρα.

Ο Πρώην Υπουργός στάθηκε κυρίως στο προσφυγικό ζήτημα, το οποίο αν δεν διαχειριστεί σωστά από την Κυβέρνηση μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρό πρόβλημα με ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Έφερε το παράδειγμα των Τρικάλων και της διάθεσης για φιλοξενία και προσφορά που έδειξαν ο Δήμος και οι πολίτες, υπογραμμίζοντας ωστόσο την κόπωση η οποία πλέον διαπιστώνεται και η οποία όσο μεγαλώνει, τόσο μπορεί να οξύνει το πρόβλημα.

Ο κ. Κ. Σκρέκας επέμενε στη χάραξη μιας εθνικής πολιτικής για το προσφυγικό «πριν είναι πολύ αργά», όπως επεσήμανε. Τέλος ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην οικονομία και στην εξουθενωτική φορολογική πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., η οποία, όπως είπε «αφενός ισοπεδώνει τα μεσαία εισοδήματα, οδηγώντας ακόμη περισσότερους ανθρώπους στη φτώχεια και στην ανέχεια και αφετέρου δεν επιτρέπει τις νέες επενδύσεις στη χώρα μας».

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.