Στον όσιο Λουκά Ξηροκάμπου

11 Ιουνίου, 2015 07:47 Επιμέλεια: /

DSC_3943_DCE

Λαοθάλασσα  φέτος στις λατρευτικές εκδηλώσεις  στον περικαλλή ιερό ναό στον  Ξηρόκαμπο Χασίων καθώς συνέρρευσαν  προσκυνητές από κάθε γωνιά της περιοχής προκειμένου να ανάψει ένα κερί  στην μνήμη του αγίου που πλήθος μαρτυριών ομολογεί την παρέμβασή του προς βοήθεια  ανθρώπων που  την επιζητούν προκειμένου να αντιμετωπίσουν θέματα υγείας . Θα λέγαμε πως αποτελεί εξόχως μεγάλη ευλογία  τόσο για τον Ξηρόκαμπο , όσο και για την ευρύτερη περιοχή που κάποιοι άνθρωποι   είχαν την ιδέα να μετατρέψουν το παλιό τυροκομείο σε εκκλησία και να δημιουργήσουν αυτό το κομψοτέχνημα αφιερωμένο  στον όσιο Λουκά .

Και αυτή η ίδια η πρωτοβουλία κρύβει μέσα της ένα θαύμα που οφείλεται , όπως τόνισε και ο σεβασμιώτατος ,  στην μικρή τοπική κοινωνία και φυσικά στον δραστήριο ιερέα πατήρ Αχίλλειο Καραμίντζιο που με τόσο ζήλο και αγάπη την ποιμαίνει  πνευματικά .

Είθε ο όσιος Λουκάς να τους δίνει δύναμη για την συνέχεια του έργου τους που ως επίκεντρο έχει την πίστη στο Θεό και την αγάπη  για τον τόπο τους !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.