Στον Εισαγγελέα τρείς ημεδαποί ανεμοπτεριστές για παράνομες πτήσεις

admin
admin
2 Φεβρουαρίου 2017, 20:40

Ένα ακόμα περιστατικό με ανεμοπτεριστές που ενεργούσαν σήμερα πτήσεις πάνω από Ιερές Μονές των Μετεώρων , χωρίς φυσικά να διαθέτουν τις αναγκαίες σχετικές άδειες , κατέγραψε το αστυνομικό δελτίο σύμφωνα με πληροφορίες μας .
Συγκεκριμένα η Αστυνομία ενεργώντας αυτεπάγγελτα , μετά από την διαπίστωση ότι ανεμόπτερα επιχειρούσαν πτήσεις στα Μετέωρα , και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν έχει εκδοθεί σχετική άδεια , προχώρησε στη σύλληψη τριών ημεδαπών ανεμοπτεριστών οι οποίοι ενεργούσαν πτήσεις πάνω από μοναστήρια των Μετεώρων .
Άνδρες του Α/ Τ Καλαμπάκας διαπιστώνοντας τις πτήσεις των ανεμοπτεριστών ανήλθαν στα Μετέωρα προβαίνοντας στις σχετικές ενέργειες ελέγχου και στη συνέχεια , αφού διαπιστώθηκε ότι οι πτήσεις γίνονταν παράνομα προχώρησαν στη σύλληψη τριών ενεμοπτεριστών οι οποίοι οδηγήθηκαν αρχικά στο Α/Τ και στη συνέχεια στον Εισαγγελέα για να ακολουθηθεί η σχετική νομική διαδικασία . Να σημειωθεί , σύμφωνα με πληροφορίες μας, ότι το Α/Τ ζήτησε και την μαρτυρία μοναζουσών από την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου προκειμένου να τεκμηριωθεί η ενέργεια των ανεμοπτεριστών που προσήλθαν στο Α/Τ καταθέτοντας σχετικά για όσα έπεσαν στην αντίληψή τους .
Να επισημάνουμε επίσης πως η αστυνομία κατέσχεσε και τον εξοπλισμό που βρέθηκε στο σημείο πτήσης . Τέλος να υπογραμμίσουμε πως η Αστυνομία παρατηρεί επισταμένως το τελευταίο διάστημα τέτοιου είδους δράσεις στον ευρύτερο χώρο των Μετεώρων μια και η κατάσταση βαίνει ανεξέλεγκτη από την δράση διαφόρων που ενεργούν χωρίς να έχουν την σχετική αδειοδότηση παραβιάζοντας την νομοθεσία που αναφέρεται στην προστασία του χώρου των Αγίων Μετεώρων .

 • s1trikala32 s1trikala32

  Τα άλλα Μετέωρα !!

 • αγνωστ

  Τώρα που η αστυνομία κατέσχεσε και τον εξοπλισμό ας πετάξει,
  Οι βράχοι των Μετεώρων είναι για τους ανθρώπους.
  Καλή χρονιά σε όλους σας, μην ξεχνάμε ότι διανύουμε τον 21ο αιώνα!

 • Gdap

  Παρακαλώ τον διαχειριστή της σελίδας να ελέγξει καλύτερα τις πηγές του,και έπειτα να διορθώσει το άρθρο.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .