Στον Εισαγγελέα τρείς ημεδαποί ανεμοπτεριστές για παράνομες πτήσεις

2 Φεβρουαρίου, 2017 20:40 Επιμέλεια: /

mediadefaultimagessport-paragliding-chute

Ένα ακόμα περιστατικό με ανεμοπτεριστές που ενεργούσαν σήμερα πτήσεις πάνω από Ιερές Μονές των Μετεώρων , χωρίς φυσικά να διαθέτουν τις αναγκαίες σχετικές άδειες , κατέγραψε το αστυνομικό δελτίο σύμφωνα με πληροφορίες μας .
Συγκεκριμένα η Αστυνομία ενεργώντας αυτεπάγγελτα , μετά από την διαπίστωση ότι ανεμόπτερα επιχειρούσαν πτήσεις στα Μετέωρα , και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν έχει εκδοθεί σχετική άδεια , προχώρησε στη σύλληψη τριών ημεδαπών ανεμοπτεριστών οι οποίοι ενεργούσαν πτήσεις πάνω από μοναστήρια των Μετεώρων .
Άνδρες του Α/ Τ Καλαμπάκας διαπιστώνοντας τις πτήσεις των ανεμοπτεριστών ανήλθαν στα Μετέωρα προβαίνοντας στις σχετικές ενέργειες ελέγχου και στη συνέχεια , αφού διαπιστώθηκε ότι οι πτήσεις γίνονταν παράνομα προχώρησαν στη σύλληψη τριών ενεμοπτεριστών οι οποίοι οδηγήθηκαν αρχικά στο Α/Τ και στη συνέχεια στον Εισαγγελέα για να ακολουθηθεί η σχετική νομική διαδικασία . Να σημειωθεί , σύμφωνα με πληροφορίες μας, ότι το Α/Τ ζήτησε και την μαρτυρία μοναζουσών από την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου προκειμένου να τεκμηριωθεί η ενέργεια των ανεμοπτεριστών που προσήλθαν στο Α/Τ καταθέτοντας σχετικά για όσα έπεσαν στην αντίληψή τους .
Να επισημάνουμε επίσης πως η αστυνομία κατέσχεσε και τον εξοπλισμό που βρέθηκε στο σημείο πτήσης . Τέλος να υπογραμμίσουμε πως η Αστυνομία παρατηρεί επισταμένως το τελευταίο διάστημα τέτοιου είδους δράσεις στον ευρύτερο χώρο των Μετεώρων μια και η κατάσταση βαίνει ανεξέλεγκτη από την δράση διαφόρων που ενεργούν χωρίς να έχουν την σχετική αδειοδότηση παραβιάζοντας την νομοθεσία που αναφέρεται στην προστασία του χώρου των Αγίων Μετεώρων .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
 • s1trikala32 s1trikala32

  Τα άλλα Μετέωρα !!

 • αγνωστ

  Τώρα που η αστυνομία κατέσχεσε και τον εξοπλισμό ας πετάξει,
  Οι βράχοι των Μετεώρων είναι για τους ανθρώπους.
  Καλή χρονιά σε όλους σας, μην ξεχνάμε ότι διανύουμε τον 21ο αιώνα!

 • Gdap

  Παρακαλώ τον διαχειριστή της σελίδας να ελέγξει καλύτερα τις πηγές του,και έπειτα να διορθώσει το άρθρο.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.