Στον «Άραδο»

4 Ιουνίου, 2016 08:56 Επιμέλεια: /

DSCF1064_DCE

Οι οικοδεσπότες μας , μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της Ομάδας Πρωτοβουλίας Χασιωτών , μας υποδέχθηκαν με ευχάριστα σε ένα εξόχως ευχάριστο περιβάλλον στην πλατεία Αγίου Δημητρίου , στην γνωστή ταβέρνα «Άραδος» που διευθύνει η Παρασκευή Τσιάρα , η γνωστή δημοτική σύμβουλος . Και η βραδιά πράγματι κύλισε γεμάτη κουβέντα για πολλά θέματα που σχετίζονται με τα Χάσια , με μυρωδάτο  κρασάκι και γευστικότατους μεζέδες . Ωστόσο την παράσταση την έκλεψε και πάλι ο Πρόεδρος Καστρακίου Περικλής Γιάννης που δηλώνει ένθερμος υποστηρικτής των Χασίων και τίποτα δε γίνεται πλέον χωρίς την συμμετοχή του .

Φυσικά στα της πολιτικής ανάλυσης ενδιαφέρον είχαν οι απόψεις που διατύπωσε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου «ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑ» Λευτέρης Τσιάρας που παραμένει ένθερμος υποστηρικτής  του  Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα υπό τα έμπειρα πολιτικά βλέμματα του παλαίμαχου Νικόλα Τσιάρα  !!!

Όσο για τις  πρωτοβουλίες της Ομάδας ; Θα συνεχιστούν με κάποιες εκπλήξεις να βρίσκονται  άντε πόρτας !!!

DSCF1065_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.