Στον ‘αέρα’ η πενθήμερη εκδρομή του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας στην Πράγα λόγω … τζιχαντιστών!!

27 Νοεμβρίου, 2015 11:37 Επιμέλεια: /

DSD_3016_DCE

Πρόβλημα στην προγραμματισμένη  πενθήμερη εκδρομή του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας στην Πράγα στις 14 Δεκεμβρίου φαίνεται πως δημιουργούν οι τελευταίες τρομοκρατικές ενέργειες από τους τζιχαντιστές στη Γαλλία.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου η διεύθυνση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν έχει ανάψει ακόμη το πράσινο φως για την εκδρομή υπό τον κίνδυνο και το φόβο που υπάρχει σε όλη την Ευρώπη για νέες τρομοκρατικές ενέργειες.

Ο κ. Σταυράκης τόνισε πως  θα έρθει και σε επαφή με τους γονείς για το συγκεκριμένο θέμα ενώ μέσα στην ερχόμενη βδομάδα θα ξεκαθαρίσει η τύχη της εκδρομής.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.