Στολίδι αλλά …

2 Νοεμβρίου, 2016 08:07 Επιμέλεια: /

14218394_10210724568170753_1162716445_n1-300x225

Μια παιδική χαρά που πληροί όλες τις προδιαγραφές πιστοποίησης  παραδίδεται από τον Δήμο προς χρήση  των μικρών δημοτών μας . Η παιδική χαρά βρίσκεται στην πλατεία Δημουλά και σίγουρα θα βοηθήσει πολλές μαμάδες να βρίσκουν τα παιδιά τους ασφαλή ψυχαγωγία . Ο Δήμος  θέλοντας  να δημιουργήσει μια σύγχρονη και ασφαλή παιδική   χαρά, φρόντισε και  τοποθέτησε  πιστοποιημένα όργανα, επαρκή  χώρο παιχνιδιού καθώς και χλοοτάπητα στον περιβάλλοντα χώρο ξοδεύοντας κάποια χρήματα . Λοιπόν , καλή η πρωτοβουλία , αλλά να μην καταντήσει σε κανένα χρόνο σκέλεθρο . Γιατί παρατηρείται τελευταία το φαινόμενο να καταστρέφουμε οτιδήποτε που δεν φυλάσσεται  .  Ας ελπίσουμε πως δεν θα συμβεί το ίδιο και στην καινούργια παιδική χαρά !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • XXL

    «Ο Δήμος θέλοντας να δημιουργήσει μια σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά, φρόντισε και τοποθέτησε πιστοποιημένα όργανα,….» δεν θέλησε, αναγκάστηκε από τον νόμο αγαπητέ Γρηγόρη.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.