Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν (21) άτομα

19 Ιουλίου, 2015 18:33 Επιμέλεια: /

αστυνομια 1

Η στοχευμένη δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού για τη διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δράσεων ελέγχθηκαν (228) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και βεβαιώθηκαν (88) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Παράλληλα, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε (848) άτομα και (478) οχήματα, ενώ προσήχθησαν (38) άτομα και βεβαιώθηκαν (104) τροχονομικές παραβάσεις.

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Συγκεκριμένα, στις συντονισμένες αστυνομικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες (18.07.2015) από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ, συμμετείχε ικανός αριθμός αστυνομικών από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Αντικείμενο των δράσεων ήταν η διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και η εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας, η δίωξη άλλων μορφών παραβατικότητας, ο έλεγχος ατόμων, η προσαγωγή υπόπτων και η σύλληψη δραστών εγκληματικών πράξεων.

Κατά τη διάρκεια αυτής της επιχείρησης προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ελέγχθηκαν:

–         (228) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος,

–         (848) άτομα, εκ των οποίων (740) ημεδαποί και (108) αλλοδαποί και

–         (478) οχήματα.

Προσήχθησαν:

–               (38) άτομα και συγκεκριμένα (22) ημεδαποί και (16) αλλοδαποί.

Συνελήφθησαν (21) άτομα και συγκεκριμένα:

–      Έντεκα (11) άτομα, από τα οποία δέκα ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος.

–      Πέντε (5) άτομα, από τα οποία τέσσερις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας για στέρηση πιστοποιητικού υγείας.

–      Δύο (2) άτομα, από τα οποία ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας για ηχορύπανση.

–      Δύο (2) άτομα από τα οποία ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν για παραβίαση της νομοθεσίας που αφορά την προστασία των ανηλίκων από την εργασία.

–      Ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας για μέθη.

Βεβαιώθηκαν (192) παραβάσεις και συγκεκριμένα:

–      Ογδόντα οκτώ (88) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ήτοι:

·   (8) για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος,

·   (6) για τροποποίηση των όρων λειτουργίας καταστήματος,

·   (30) για στέρηση άδειας μουσικών οργάνων,

·   (12) για στέρηση βιβλιαρίου υγείας,

·   (8) για στέρηση άδειας εργασίας,

·   (5) για ηχορύπανση,

·   (19) λοιπές παραβάσεις.

–      Εκατόν τέσσερις (104) παραβάσεις τροχαίας, ήτοι:

·   (4) για μέθη,

·   (15) για υπέρβαση ορίου ταχύτητας,

·   (2) για χρήση κινητού τηλεφώνου,

·   (1) για μη χρήση προστατευτικού κράνους,

·   (3) για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,

·   (4) για στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου,

·   (75) λοιπές παραβάσεις.

Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.