Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στους τέσσερις Νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας με στόχο την δίωξη της παράνομης μετανάστευσης και άλλων μορφών παραβατικότητας, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν δεκατέσσερα άτομα

1 Ιουλίου, 2014 13:03 Επιμέλεια: /

αστυνομια 1

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στους τέσσερις Νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
Συγκεκριμένα, στην αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες (30-06-2014) από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, συμμετείχε μεγάλος αριθμός αστυνομικών από Υπηρεσίες της Τάξης και της Τροχαίας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, αστυνομικοί των Υπηρεσιών του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας των Συνόρων και αστυνομικοί των Υπηρεσιών Ασφάλειας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας.

Για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού συγκροτήθηκαν ομάδες αστυνομικών που είχαν ως αντικείμενο την δίωξη της παράνομης μετανάστευσης, τον εξονυχιστικό έλεγχο ατόμων, την προσαγωγή υπόπτων και τη σύλληψη δραστών παραβατικών συμπεριφορών.

Κατά τη διάρκεια της συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ελέγχθηκαν:
– (1.406) άτομα,
– (915) οχήματα.

Προσήχθησαν (94) άτομα και συγκεκριμένα:
– (35) ημεδαποί και
– (59) αλλοδαποί.

Συνελήφθησαν (14) άτομα και συγκεκριμένα:
– Οκτώ (8) αλλοδαποί, από τους οποίους επτά (7) υπήκοοι Αλβανίας και ένας (1) υπήκοος Μπανγκλαντές, για παράνομη είσοδο και διαμονή στην Ελληνική Επικράτεια.
– Ένας (1) ημεδαπός για παράνομη πρόσληψη και απασχόληση αλλοδαπών.
– Τέσσερα (4) άτομα για καταδιωκτικά έγγραφα (τρεις ημεδαποί σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για χρέη στο Δημόσιο και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Ινδίας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών).
– Ένας (1) ημεδαπός για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Βεβαιώθηκαν (274) παραβάσεις και συγκεκριμένα:
– Διακόσιες εβδομήντα δύο (272) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), ήτοι:

 2 για μέθη,
 39 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας,
 4 για χρήση κινητού τηλεφώνου,
 11 μη χρήση προστατευτικού κράνους,
 22 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
 12 για στέρηση άδειας οδήγησης,
 11 για στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου,
 3 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη,
 9 για ΚΤΕΟ και
 159 λοιπές παραβάσεις.

– Δύο (2) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ήτοι:

 1 για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος και
 1 για στέρηση άδειας μουσικών οργάνων

Τονίζεται ότι ο σχεδιασμός των αστυνομικών αυτών δράσεων είναι στοχευμένος και έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τη δίωξη της παράνομης μετανάστευσης αλλά και τη διενέργεια ουσιαστικών και συστηματικών ελέγχων με σκοπό την πρόληψη και την καταστολή κάθε μορφής εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση σε όλους τους Νομούς της Θεσσαλίας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.