Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη Θεσσαλία, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν συνολικά (23) άτομα

20 Αυγούστου, 2015 10:37 Επιμέλεια: /

αστυνομια 1

Στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, στις αστυνομικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες (19.08.2015), συμμετείχε ο απαιτούμενος αριθμός αστυνομικών από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού συγκροτήθηκαν ομάδες αστυνομικών που είχαν ως αντικείμενο τον έλεγχο ατόμων, την προσαγωγή υπόπτων και τη σύλληψη δραστών εγκληματικών πράξεων.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δράσεων προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

• Ελέγχθηκαν:
– (928) άτομα, εκ των οποίων (793) ημεδαποί και (135) αλλοδαποί και
– (783) οχήματα.

• Προσήχθησαν (45) άτομα, εκ των οποίων (34) ημεδαποί και (11) αλλοδαποί.

• Συνελήφθησαν (23) άτομα και συγκεκριμένα:
– Ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
– Ένας (1) ημεδαπός, για παράνομη πρόσληψη και απασχόληση αλλοδαπού.
– Πέντε (5) αλλοδαποί, από τους οποίους τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας και ένας υπήκοος Μπανγκλαντές, για παράνομη είσοδο και παραμονή στην Ελληνική Επικράτεια.
– Τρεις (3) ημεδαποί, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
– Ένας (1) ημεδαπός για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
– Ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για παραβίαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
– Τρεις (3) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή, πολεοδομικές παραβάσεις και παράβαση του νόμου περί επιταγών.
– Ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για παραβίαση σφράγισης Αρχής και στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος.
– Επτά (7) άτομα, εκ των οποίων έξι ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.

• Βεβαιώθηκαν παράλληλα (224) παραβάσεις και συγκεκριμένα:
– Μία (1) παράβαση για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
– Εννέα (9) παραβάσεις για επαιτεία.
– Έξι (6) παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.
– Τρεις (3) παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
– Μία (1) παράβαση για κλοπή.
– Μία (1) παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
– Μία (1) παράβαση υγειονομικής διάταξης.
– Διακόσιες δύο (202) παραβάσεις τροχαίας (32 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 6 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 12 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 12 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 2 για στέρηση άδειας κυκλοφορίας, 12 για στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, 5 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 5 για Κ.Τ.Ε.Ο. και 116 λοιπές παραβάσεις).

• Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων, 329 είδη παρεμπορίου, μικρό χρηματικό ποσό, (3.254) γραμμάρια αφορολόγητου καπνού και (4) πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων.

Επισημαίνεται ότι οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.