Στο τιμόνι της ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έως την Ανοιξη του 2016

23 Ιουλίου, 2015 22:13 Επιμέλεια: /

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ Ε   ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠÎ

Στον απόηχο του κινήματος των 62 βουλευτών που υπέγραψαν για την παραμονή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ηγεσία, η Εκτελεστική Γραμματεία και το Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ, σε κοινή τους συνεδρίαση, αποφάσισαν να παραμείνει ο κ. Μεϊμαράκης στη θέση του προέδρου του κόμματος έως την Άνοιξη του 2016 και στη συνέχεια η εκλογή της νέας ηγεσίας θα γίνει με το ισχύον καταστατικό, δηλ. από την κοινωνία και με ανοιχτούς καταλόγους την ημέρα της εκλογής.

Επίσης αποφασίστηκε το τακτικό συνέδριο της ΝΔ να διεξαχθεί υπό τη νέα ηγεσία του κόμματος, δηλαδή όπως είναι προγραμματισμένο για τα τέλη Ιουνίου του 2016. Επί της ουσίας υπήρξε συμβιβασμός απόψεων, αφού από τη μια πλευρά παραμένει ο κ. Μεϊμαράκης και από την άλλη ικανοποιείται και η απαίτηση πολλών να μην αλλάξει το καταστατικό και να γίνει η εκλογή όπως και το 2009.

Πριν από την συνεδρίαση έγινε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βήματος, μυστική συνάντηση των κ.κ. Σαμαρά και Μεϊμαράκη, ενώ χθες συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ με τον κ. Καραμανλή οποίος σήμερα το πρωί συνομίλησε στο γραφείο του με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Ως εκ τούτου, η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής το μεσημέρι της Παρασκευής αποκτά τυπική σημασία.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, στις 11 το πρωί της Παρασκευής θα συνεδριάσει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή υπό την προεδρία του γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκου, ενώ στις 12 θα ακολουθήσει η τυπική συνεδρίαση της Π.Ε. με ομιλία του κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος στη συνέχεια ως «κανονικός» και όχι ως μεταβατικός πρόεδρος θα συμμετάσχει στο γεύμα που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τους πολιτικούς αρχηγούς επί τη ευκαιρία της 41ης επετείου από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.