Στο σκοτάδι τα τηλεοπτικά κανάλια!!!

4 Ιανουαρίου, 2016 08:31 Επιμέλεια: /

psifiaki_tileorasi_DCE

Η μετάβαση από την αναλογική στην ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να έφερε καλύτερη εικόνα στα σπίτια των Καλαμπακιωτών αλλά υπάρχει και ένα μεγάλο τίμημα.

Όταν χιονίζει η Καλαμπάκα μένει χωρίς τηλεοπτικό σήμα με αποτέλεσμα πολλοί κάτοικοι να διαμαρτύρονται και να επιρρίπτουν ευθύνες στον Δήμο Καλαμπάκας.

Για να επανέλθει το τηλεοπτικό σήμα πρέπει κάποιος της Δημοτικής Αρχής να μεταβαίνει στους αναμεταδότες και να ξεχιονίζει τις κεραίες λήψεως ( δορυφορικά πιάτα) .

Αυτό έκανε και την χθεσινή ημέρα ο Αντιδήμαρχος κος Ράντος με τον τεχνικό του Δήμου και έναν υπάλληλο , που μετέβησαν τρείς φορές στην περιοχή. Ματαίως όμως καθότι δεν προλάβαιναν να φύγουν και το πρόβλημα επανέρχονταν.

Είχαμε προβλέψει ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε και είχαμε προτείνει στον Δήμο την μοναδική λύση που είναι τα θερμαινόμενα πιάτα. Δεν εισακουστήκαμε και τώρα πηγαινοερχόμαστε για να μπορέσουμε να δούμε τηλεόραση.

Καλή η προσπάθεια του Αντιδημάρχου κου Ράντου αλλά αυτό δυστυχώς δεν φτάνει για να ικανοποιήσει τους χιλιάδες Δημότες που δεν βλέπουν τηλεόραση.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.