Στο σκοτάδι τα τηλεοπτικά κανάλια!!!

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
4 Ιανουαρίου 2016, 08:31

Η μετάβαση από την αναλογική στην ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να έφερε καλύτερη εικόνα στα σπίτια των Καλαμπακιωτών αλλά υπάρχει και ένα μεγάλο τίμημα.

Όταν χιονίζει η Καλαμπάκα μένει χωρίς τηλεοπτικό σήμα με αποτέλεσμα πολλοί κάτοικοι να διαμαρτύρονται και να επιρρίπτουν ευθύνες στον Δήμο Καλαμπάκας.

Για να επανέλθει το τηλεοπτικό σήμα πρέπει κάποιος της Δημοτικής Αρχής να μεταβαίνει στους αναμεταδότες και να ξεχιονίζει τις κεραίες λήψεως ( δορυφορικά πιάτα) .

Αυτό έκανε και την χθεσινή ημέρα ο Αντιδήμαρχος κος Ράντος με τον τεχνικό του Δήμου και έναν υπάλληλο , που μετέβησαν τρείς φορές στην περιοχή. Ματαίως όμως καθότι δεν προλάβαιναν να φύγουν και το πρόβλημα επανέρχονταν.

Είχαμε προβλέψει ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε και είχαμε προτείνει στον Δήμο την μοναδική λύση που είναι τα θερμαινόμενα πιάτα. Δεν εισακουστήκαμε και τώρα πηγαινοερχόμαστε για να μπορέσουμε να δούμε τηλεόραση.

Καλή η προσπάθεια του Αντιδημάρχου κου Ράντου αλλά αυτό δυστυχώς δεν φτάνει για να ικανοποιήσει τους χιλιάδες Δημότες που δεν βλέπουν τηλεόραση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .