Στο προσκήνιο το Αναρριχητικό κέντρο Χασίων

24 Σεπτεμβρίου, 2015 07:54 Επιμέλεια: /

DSC_9280_DCE

Με το Δήμαρχο Καλαμπάκας  συναντήθηκαν  τα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας  Χασιωτών που δημιουργήθηκε  για να  δουλέψει , σε συνεργασία με τους άλλους Χασιώτικους  φορείς , για τα   γενικότερα  ζητήματα της τοπικής ανάπτυξης  και ειδικότερα να στηρίξει πρωτοβουλίες που μπορούν , αν υλοποιηθούν  , να συμβάλλουν προς αυτό το σκοπό .

Αντικείμενο της πρώτης επαφής των μελών του συντονιστικού οργάνου ήταν , όπως τόνισε ο πρόεδρός του  Γιάννης Καραθανάσης ,   να τον ενημερώσουν για τους στόχους  και τις επιδιώξεις της πρωτοβουλίας  αλλά και να  καταθέσουν  την γνώμη τους αναφορικά με την προώθηση και υλοποίηση της μελέτης του Αναρριχητικού Κέντρου Χασίων που εδράζεται στην περιοχή του βραχώδους συμπλέγματος  μεταξύ Αγίου Δημητρίου  και Γάβρου  και είναι  ομολογουμένως  εφάμιλλο του Μετεωρίτικου πέτρινου δάσους   .

Παρών στην συνάντηση και ο   Χασιώτης  Αντιδήμαρχος  Ανδρέας Καλτσούδας  που άκουσε και αυτός με προσοχή τις σκέψεις και προτάσεις των συνδημοτών του .

Ανδρέα , στηρίζοντας την ομάδα πρωτοβουλίας , στηρίζεις τα Χάσια , ξέρεις !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.