Στο ΚΕΠ μήπως ;

15 Οκτωβρίου, 2015 08:15 Επιμέλεια: /

doy kleisimo_DCE

Έκλεισε που έκλεισε η Δ.Ο.Υ Καλαμπάκας τώρα υποβαθμίζεται και το εναπομείναν γραφείο εξυπηρέτησης φορολογουμένων  το οποίο πια θα είναι ανοιχτό δύο μόνο  μέρες τη βδομάδα  και είναι εμφανές ότι από ένα σημείο και μετά θα κλείσει οριστικά .

Θα μου πείτε ότι το 90% των φορολογικών υποθέσεων που αφορούν τους φορολογούμενους  γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και των λογιστικών γραφείων .

Μήπως οι υπεύθυνοι αντί να κλείσουν το γραφείο εξυπηρέτησης Φορολογούμενων περιοχής Καλαμπάκας να το μεταφέρουν εντός του Κ.Ε.Π  του δήμου που βρίσκεται στο δημοτικό μέγαρο και να μην το έχουν εκτός πόλης ;

Γιατί μπορεί να βρισκόμαστε στην εποχή της τεχνολογίας και των πληροφοριακών συστημάτων αλλά η περιοχή είναι έτσι διαμορφωμένη  που δύσκολα , ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες , γίνεται μετακίνηση των πολιτών από τα ορεινά χωριά τα οποία δεν πιάνουν ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.