Στο κέντρο

18 Ιουλίου, 2017 07:45 Επιμέλεια: /

sinanis xr_DCE

Τελικά , Καλαμπάκα – Τρίκαλα τείνει να μετατρέψει την διαδρομή  Καλαμπάκα – Αθήνα ο Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης ο οποίος αναχώρησε λίαν  πρωία της  σήμερον  για το Κλεινόν Άστυ προκειμένου να έχει σειρά επαφών με κυβερνητικούς και διοικητικούς παράγοντες  της κεντρικής  εξουσίας  . Καλές αυτές οι κάθοδοι στην Πρωτεύουσα , καθώς εκεί  τεκταίνονται τα πάντα  και εκεί  γίνονται  οι ουσιαστικές διεργασίες  για την προώθηση των θεμάτων  του Δήμου και της Περιοχής κάτι που  ο Δήμαρχος μάλλον το έχει εμπεδώσει άριστα γι΄ αυτό και συχνά – πυκνά και με κάθε «μυστικότητα» καθεύδει  εν Αθήναις  !!

Δήμαρχε  , καλή επιτυχία !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • XXL

    Προς το παρόν δεν είδαμε αποτελέσματα με τα σούρτα φέρτα του δημάρχου στας Αθήνας, ευτυχώς που ενδιαφέρετε για την περιοχή ο κύριος Αγοραστός.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.