Στο Κ.Υ. Καλαμπάκας ο Γιώργος Λαμπρούλης βουλευτής του ΚΚΕ – Άκουσε και είδε από κοντά τα προβλήματα

2 Σεπτεμβρίου, 2016 12:57 Επιμέλεια: /

DSD_6924

Επίσκεψη στο Ε.Σ.Υ. Καλαμπάκας πραγματοποίησε σήμερα  το μεσημέρι ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. ο Γιώργος Λαμπρούλης συνοδευόμενος από τοπικούς παράγοντες του ΚΚΕ και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κεραμίδα Λεωνίδα.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια των επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Βουλευτής για την καλύτερη ενημέρωση σε ότι αφορά την κατάσταση που επικρατεί στην Υγεία.

Στο Κ.Υ. Καλαμπάκας τον κ. Λαμπρούλη υποδέχτηκε  ο Διευθυντής του K.Y. κ. Σκύφτας όπου έκανε μια ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Άκουσε με προσοχή όλα τα προβλήματα που κατέθεσε ο κ. Σκύφτας και τόνισε πως η πολιτική που ασκείται στην Υγεία δεν βοηθάει τους ανθρώπους.

Μπορεί να λειτουργεί κανονικά το μικροβιολογικό εργαστήριο ύστερα από τη δωρεά της Ι.Μ. Βαρλαάμ και του Ομίλου Υγεία ενός αντιδραστήρα, ωστόσο τα προβλήματα υπάρχουν στο Κ.Υ .Καλαμπάκας και αφορούν κυρίως τις υποδομές και το κτηριακό.

Ο κ. Λαμπρούλης τόνισε πως η Κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει την καταστροφική πορεία στον τομέα Υγείας και να ακολουθήσει μια στρατηγική αποκατάστασης των τραγικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ασφαλισμένοι και ανασφάλιστοι στην χώρα μας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.