Στο Κ.Υ. Καλαμπάκας ο Γιώργος Λαμπρούλης βουλευτής του ΚΚΕ – Άκουσε και είδε από κοντά τα προβλήματα

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
2 Σεπτεμβρίου 2016, 12:57

Επίσκεψη στο Ε.Σ.Υ. Καλαμπάκας πραγματοποίησε σήμερα  το μεσημέρι ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. ο Γιώργος Λαμπρούλης συνοδευόμενος από τοπικούς παράγοντες του ΚΚΕ και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κεραμίδα Λεωνίδα.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια των επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Βουλευτής για την καλύτερη ενημέρωση σε ότι αφορά την κατάσταση που επικρατεί στην Υγεία.

Στο Κ.Υ. Καλαμπάκας τον κ. Λαμπρούλη υποδέχτηκε  ο Διευθυντής του K.Y. κ. Σκύφτας όπου έκανε μια ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Άκουσε με προσοχή όλα τα προβλήματα που κατέθεσε ο κ. Σκύφτας και τόνισε πως η πολιτική που ασκείται στην Υγεία δεν βοηθάει τους ανθρώπους.

Μπορεί να λειτουργεί κανονικά το μικροβιολογικό εργαστήριο ύστερα από τη δωρεά της Ι.Μ. Βαρλαάμ και του Ομίλου Υγεία ενός αντιδραστήρα, ωστόσο τα προβλήματα υπάρχουν στο Κ.Υ .Καλαμπάκας και αφορούν κυρίως τις υποδομές και το κτηριακό.

Ο κ. Λαμπρούλης τόνισε πως η Κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει την καταστροφική πορεία στον τομέα Υγείας και να ακολουθήσει μια στρατηγική αποκατάστασης των τραγικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ασφαλισμένοι και ανασφάλιστοι στην χώρα μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .