Στο ΦΕΚ η πρόσληψη 1.534 γυμναστών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

16 Νοεμβρίου, 2015 18:00 Επιμέλεια: /

δημαρχείο

Υπεγράφη και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 2431/Β/11-11-2015) για την έγκριση πρόσληψης πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σκοπό τη στελέχωση των Ο.Τ.Α. και των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ., οι οποίοι υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) έτους 2015-16.

Για τη χρονιά 2015-156 θα προσληφθούν 1.534 γυμναστές για Προγράμματα Άθλησης που απευθύνονται σε όλες τις κοινωνικές και ηλικιακές ομάδες αθλουμένων.

Σύντομα θα ακολουθήσει η απόφαση έγκρισης υλοποίησης των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους περιόδου 2015-2016, σύμφωνα με το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού.epoli.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Δημουλάς Δημήτρης

    Δυστυχώς για άλλη μια φορά, σε επίπεδο Θεσσαλίας, μόνο ο δήμος Σοφάδων ζήτησε γυμναστές για το πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι δήμοι έχουν »καφετέριες» για άθληση….και εκατοντάδες συναδέλφους στα »ράφια» του ΟΑΕΔ. Δεν »τρώγονται» με τίποτα οι ιθύνοντες που μας διοικούν. http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/83244/1-534-proslipseis-gymnaston-se-dimous-oi-theseis

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.