Μέσω ΕΣΠΑ το δίκτυο ύδρευσης Καλαμπάκας – 4,5 εκατομμύρια ευρώ το κόστος

4 Ιουλίου, 2016 10:49 Επιμέλεια: /

apoxetefsi meteora 2

Μια σημαντική ανακοίνωση πραγματοποίησε μέσω του Ράδιο Σταγών ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης Χρήστος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου Καλαμπάκας ένα πολυπόθητο έργο, αυτό του δικτύου ύδρευσης Καλαμπάκας επρόκειτο να πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα ο κ. Σινάνης τόνισε ότι το δίκτυο ύδρευσης Καλαμπάκας με τη βοήθεια του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

Το ποσό του έργου ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη εφόσον ολοκληρωθεί, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε το δίκτυο ύδρευσης της Καλαμπάκας δεν βρίσκεται και στη καλύτερη κατάστασή του μετά από τόσα χρόνια.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Δήμαρχε όταν αναφέρθηκες στα 4,5 εκατομμύρια για το δίκτυο ύδρευσης που ΘΑ ΘΑ ΘΑ ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, μας πέταξες και τα 4,5 εκατομμύρια για την γέφυρα της Διάβας.
    Από πότε θεωρείτε έργο δικό σου η αναστήλωση της γέφυρας που επί των ημερών σου έπεσε;
    Δήμαρχε πως είναι δυνατόν το νερό της Καλαμπάκας να είναι κατάλληλο. όταν το δίκτυο είναι ακατάλληλο.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.