Στο Ε.Σ.Υ. Καλαμπάκας βρέθηκε σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Τρικάλων κυρία Δριτσέλη Παναγιώτα – Μέχρι τέλος Ιουλίου σε λειτουργία το ακτινολογικό

admin
admin
11 Ιουλίου 2014, 12:29

Επίσκεψη στο Ε.Σ.Υ. Καλαμπάκας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Τρικάλων κυρία Παναγιώτα Δριτσέλη συνοδεία με κλιμάκιο του κόμματος. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια των επισκέψεων που θα πραγματοποιήσει η κυρία Δριτσέλη σε όλα τα Κέντρα Υγείας του Νομού Τρικάλων με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν.

Στο Κ.Υ. Καλαμπάκας την κυρία Δριτσέλη υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Διευθυντής του K.Y. κ. Σκύφτας όπου έκανε μια ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η κυρία Δριτσέλη άκουσε με προσοχή όλα τα προβλήματα που της κατέθεσε ο κ. Σκύφτας και τόνισε πως η πολιτική που ασκείται στην Υγεία δολοφονεί στην κυριολεξία ανθρώπους. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταματήσει την καταστροφική πορεία στον τομέα Υγείας και θα ακολουθήσει μια στρατηγική αποκατάστασης των τραγικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ασφαλισμένοι και ανασφάλιστοι στην χώρα μας.

Στο περιθώριο της συνάντησης ο κ. Σκύφτας ανακοίνωσε πως υπάρχουν θετικές εξελίξεις όσον αφορά το ακτινολογικό μηχάνημα το οποίο δεν λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό, αφού όπως είπε, υπάρχει η διαβεβαίωση πως μέχρι τέλος Ιουλίου θα έχει μπει ξανά σε λειτουργία δίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία αρκετών Καλαμπακιωτών.

DSC_7955_DCE DSC_7952_DCE DSC_7946_DCE DSC_7941_DCE DSC_7939_DCE DSC_7940_DCE

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .