Στο Ε.Σ.Υ. Καλαμπάκας βρέθηκε σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Τρικάλων κυρία Δριτσέλη Παναγιώτα – Μέχρι τέλος Ιουλίου σε λειτουργία το ακτινολογικό

11 Ιουλίου, 2014 12:29 Επιμέλεια: /

DSC_7948_DCE

Επίσκεψη στο Ε.Σ.Υ. Καλαμπάκας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Τρικάλων κυρία Παναγιώτα Δριτσέλη συνοδεία με κλιμάκιο του κόμματος. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια των επισκέψεων που θα πραγματοποιήσει η κυρία Δριτσέλη σε όλα τα Κέντρα Υγείας του Νομού Τρικάλων με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν.

Στο Κ.Υ. Καλαμπάκας την κυρία Δριτσέλη υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Διευθυντής του K.Y. κ. Σκύφτας όπου έκανε μια ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η κυρία Δριτσέλη άκουσε με προσοχή όλα τα προβλήματα που της κατέθεσε ο κ. Σκύφτας και τόνισε πως η πολιτική που ασκείται στην Υγεία δολοφονεί στην κυριολεξία ανθρώπους. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταματήσει την καταστροφική πορεία στον τομέα Υγείας και θα ακολουθήσει μια στρατηγική αποκατάστασης των τραγικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ασφαλισμένοι και ανασφάλιστοι στην χώρα μας.

Στο περιθώριο της συνάντησης ο κ. Σκύφτας ανακοίνωσε πως υπάρχουν θετικές εξελίξεις όσον αφορά το ακτινολογικό μηχάνημα το οποίο δεν λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό, αφού όπως είπε, υπάρχει η διαβεβαίωση πως μέχρι τέλος Ιουλίου θα έχει μπει ξανά σε λειτουργία δίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία αρκετών Καλαμπακιωτών.

DSC_7955_DCE DSC_7952_DCE DSC_7946_DCE DSC_7941_DCE DSC_7939_DCE DSC_7940_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.