Στο Δημαρχείο Καλαμπάκας Σύλλογος από την Αργεντινή

22 Ιουνίου, 2016 11:13 Επιμέλεια: /

1

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο μέλη του συλλόγου «Νόστος» από Αργεντινή που πραγματοποιούν διακοπές με τις οικογένειές τους στην περιοχή μας και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Μεταξύ των μελών του συλλόγου υπήρχαν Έλληνες οι οποίοι έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αργεντινή, αλλά και Αργεντινοί φιλέλληνες – στο επάγγελμα καθηγητές, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι κ.α.- που αγαπούν και διδάσκουν τον ελληνικό πολιτισμό και την κουλτούρα μας στη Αργεντινή.

Όλοι τους δήλωσαν γοητευμένοι από την περιοχή μας και τα Μετέωρα, ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για τη φιλοξενία του και δήλωσαν ότι θα επαναλάβουν το ταξίδι τους αυξάνοντας μάλιστα τις ημέρες διαμονής στην πόλη μας.

Δήμος Καλαμπάκας

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.