Στο Concordia ο Χρίστος Λιάπης

12 Ιουνίου, 2017 07:57 Επιμέλεια: /

Untitled

Στο Συνέδριο του Concordia, Athens Summit 2017 που διεξήχθη στις 6 και 7 Ιουνίου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών βρέθηκε ο γιατρός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης. Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο Πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν, ο πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και νυν μη εκτελεστικός Πρόεδρος της Goldman Sacks Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρυ Πάιατ, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Δρ. Λιάπης δήλωσε σχετικά:

«Κάθε διεθνής δραστηριότητα, όπως το ξεχωριστό αυτό Συνέδριο του μη Κυβερνητικού Οργανισμού Concordia, η οποία φέρνει τη χώρα μας στο επίκεντρο του παγκόσμιου διαλόγου για τη διαμόρφωση των προϋποθέσεων ενός περισσότερου ευοίωνου μέλλοντος, μπορεί να προσφέρει εναλλακτικές και συνδυαστικές προτάσεις για την αναπτυξιακή προοπτική της πατρίδος μας ως αντίβαρο στην πολυεπίπεδη κρίση που μας δυναστεύει τα τελευταία χρόνια. Έχουμε ανάγκη, ως χώρα και ως λαός που έχει περάςει και περνά πολλά, από τη στήριξη ισχυρών προσωπικοτήτων, όχι μόνον τον καιρό της θεσμικής τους απομαχίας αλλά και κατά τη διάρκεια της άσκησης της εξουσίας τους. Βασική όμως προϋπόθεση, στο εσωτερικό, για την έξοδό μας από την κρίση είναι η διαμόρφωση υπεύθυνων πολιτών με ολοκληρωμένη κριτική σκέψη και ορθό πολιτικό αισθητήριο που μεταφράζεται σε ανάλογες επιλογές»

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.