Στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων

10 Μαρτίου, 2016 17:40 Επιμέλεια: /

bansko

Μια οικογένεια οι μέτοχοι και οι εργαζόμενοι του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, ταξίδεψαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Εκεί, στο τουριστικό θέρετρο της γείτονος, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν αφενός, αλλά και να δουν τα πολλά αξιοθέατα της περιοχής, κυρίως δε το περίφημο χιονοδρομικό κέντρο όπου και καταφτάνουν κάθε χρόνο οι λάτρεις των χειμερινών σπορ απ’ όλη την Ευρώπη.

Οι διοικούντες του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων είχαν την ευκαιρία να δουν και πως λειτουργούν οι αστικές συγκοινωνίες εκεί και να πάρουν ιδέες προς εφαρμογή και στα Τρίκαλα.

Το ταξίδι προς το Μπάνσκο έκρυβε πολλές εκπλήξεις, ενώ ήταν εξαιρετική η ξενάγηση του Κωνσταντίνου Κούρεντα (Trikala Travel).

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.