Στο Άγιο Πνεύμα

2 Ιουνίου, 2015 08:04 Επιμέλεια: /

DSC_3498_DCE

Πιστοί οι Καστρακινοί στο τοπικό  τους έθιμο ανήλθαν και φέτος στον δυσπρόσιτο βράχο  του Αγίου Πνεύματος  όπου το ομώνυμο μοναστήρι μια από τις ιδιαιτερότητες του οποίου είναι ότι είναι λαξευμένο εντός του βράχου θυμίζοντας αετοφωλιά .

Και βέβαια πρώτος και καλύτερος ο πρόεδρος Περικλής Γιάννης που παρά τα κιλά  του κατάφερε να ανέβει «αεράτα» φυσικά ρίχνοντας τον σχετικό ιδρώτα , όπως όλοι που  ανεβήκαμε   , αλλά αυτό καθόλου δεν το λογάριασε ο πρόεδρος που ως οικοδεσπότης καλωσόριζε  τους προσκυνητές  ανταλλάσοντας ευχές .

Τώρα , απ΄ την δημοτική αρχή και παρά τη δυσκολία  ανάβασης  είδαμε  την αντιδήμαρχο Λίλα Μπαντέκα – Νάνη , τον Πρόεδρο  του Δ.Σ Πολυζώη Χαλατσάκη  , την δημοτικό Σύμβουλο Μαρία Φροσυνάκη κ.α  .

Πρόεδρε , μήπως του χρόνου να βάλεις καζάνι με κριθαράκι και προβατίνα ;

Είδες στην «Μπάλτα» οι Κλεινοβίτες ; Δεκατέσσερα καζάνια έβαλαν για την κοινή τράπεζα που είχαν για τους φιλέορτους !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.