Στις Βρυξέλλες γιόρτασε την Κυριακή της Ορθοδοξίας ο Λιάπης

20 Μαρτίου, 2016 19:40 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Στον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις Βρυξέλλες γιόρτασε την Κυριακή της Ορθοδοξίας ο γιατρός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης, χοροστατούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βελγίου, Ὑπέρτιμου καὶ Ἔξαρχου Κάτω Χωρῶν και Λουξεμβούργου, κ. Ἀθηναγόρα και του Μητροπολίτη π. Βελγίου, Σεβασμιωτάτου Γέροντος Παντελεήμονα και συλλειτουργούντων εκπροσώπων όλων των εν Βελγίω Ορθοδόξων Εκκλησιών.

Στην ακολουθία και τη δεξίωση που ακολούθησε παρευρέθησαν η Πρέσβης της Ελλάδος στις Βρυξέλλες, Εξοχώτατη κα Ε. Γαλαθιανάκη και ο Επί Κεφαλής της Στρατιωτικής Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, Αντιστράτηγος κ. Ν. Ζαχαριάδης, οι οποίοι είχαν σύντομη συνομιλία με τον κ. Λιάπη.

Όπως δήλωσε στο stagonnews-RadioStagon, ο Δρ. Λιάπης: «Ήταν Τιμή μου να μοιραστώ τον Εορτασμό της σημερινής μεγάλης και ξεχωριστής Γιορτής της Ορθοδοξίας, της Υψώσεως των Εικόνων, εδώ στις Βρυξέλλες, με τους Έλληνες ομογενείς του Βελγίου και μαζί με αυτές τις δύο σημαντικές προσωπικότητες που φυλάττουν τις θερμοπύλες της διπλωματικής και στρατιωτικής εκπροσώπησης του Ελληνισμού, στην καρδιά της

Ευρώπης. Μιας Ευρώπης που αγωνίζεται να παραμείνει αλληλέγγυα και ενωμένη, εν μέσω καιρών δύσκολων, τόσο για την Ελλάδα μας όσο και για ολόκληρο το γεωπολιτικό στερέωμα. Χρόνια πολλά σε όλους, χρόνια πολλά στην Πατρίδα και στην ιδιαιτέρα μου Πατρίδα».

Χωρίς τίτλο

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.