Στις Βρυξέλλες γιόρτασε την Κυριακή της Ορθοδοξίας ο Λιάπης

admin
admin
20 Μαρτίου 2016, 19:40

Στον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις Βρυξέλλες γιόρτασε την Κυριακή της Ορθοδοξίας ο γιατρός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης, χοροστατούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βελγίου, Ὑπέρτιμου καὶ Ἔξαρχου Κάτω Χωρῶν και Λουξεμβούργου, κ. Ἀθηναγόρα και του Μητροπολίτη π. Βελγίου, Σεβασμιωτάτου Γέροντος Παντελεήμονα και συλλειτουργούντων εκπροσώπων όλων των εν Βελγίω Ορθοδόξων Εκκλησιών.

Στην ακολουθία και τη δεξίωση που ακολούθησε παρευρέθησαν η Πρέσβης της Ελλάδος στις Βρυξέλλες, Εξοχώτατη κα Ε. Γαλαθιανάκη και ο Επί Κεφαλής της Στρατιωτικής Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, Αντιστράτηγος κ. Ν. Ζαχαριάδης, οι οποίοι είχαν σύντομη συνομιλία με τον κ. Λιάπη.

Όπως δήλωσε στο stagonnews-RadioStagon, ο Δρ. Λιάπης: «Ήταν Τιμή μου να μοιραστώ τον Εορτασμό της σημερινής μεγάλης και ξεχωριστής Γιορτής της Ορθοδοξίας, της Υψώσεως των Εικόνων, εδώ στις Βρυξέλλες, με τους Έλληνες ομογενείς του Βελγίου και μαζί με αυτές τις δύο σημαντικές προσωπικότητες που φυλάττουν τις θερμοπύλες της διπλωματικής και στρατιωτικής εκπροσώπησης του Ελληνισμού, στην καρδιά της

Ευρώπης. Μιας Ευρώπης που αγωνίζεται να παραμείνει αλληλέγγυα και ενωμένη, εν μέσω καιρών δύσκολων, τόσο για την Ελλάδα μας όσο και για ολόκληρο το γεωπολιτικό στερέωμα. Χρόνια πολλά σε όλους, χρόνια πολλά στην Πατρίδα και στην ιδιαιτέρα μου Πατρίδα».

Χωρίς τίτλο

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .