Στις Βρυξέλλες για την ολομέλεια της 114ης Συνόδου των Περιφερειών της Ευρώπης ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

13 Οκτωβρίου, 2015 08:00 Επιμέλεια: /

agorastos - Markkula

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός βρίσκεται στις Βρυξέλλες συμμετέχοντας στις εργασίες της ολομέλειας της 114ης Συνόδου των Περιφερειών της Ευρώπης.

Μεταξύ των 14 θεμάτων που βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη των τριήμερων εργασιών είναι η εξωτερική πολιτική και η πολιτική ασφάλειας της Ε.Ε., η αγροτική ανάπτυξη, η επανασύνδεση της Ευρώπης με τους πολίτες και η καθιέρωση διαλόγου μεταξύ του τοπικού επιπέδου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ψηφιακή οικονομία, η ψηφιακή ατζέντα, η ρήτρα ευελιξίας για τις νεοφυείς επιχειρήσεις, η κλιματική αλλαγή, το ενεργειακό ζήτημα καθώς και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Στη σύνοδο θα παρουσιαστεί επίσης και η έκτη έκθεση παρακολούθησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών για τη στρατηγική Ευρώπη 2020.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.