Στις υποδομές του «Ε65»

25 Ιουνίου, 2015 08:13 Επιμέλεια: /

e-65 arxise h kataskevi 2_DCE

Πολύ σωστά ο Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης τόνισε πως ως Δήμαρχος και ως δημοτική αρχή θα υποδέχεται  θερμά  τους πολιτικούς αρχηγούς αλλά και τους πρώην Πρωθυπουργούς  καθώς  η αξιοποίηση της παρουσίας  τους στην περιοχή μπορεί να βοηθήσει  .

Πράγματι , σε καιρό πολιτικής ρευστότητας που οι κυβερνήσεις δεν ολοκληρώνουν την θητεία  τους ποτέ δεν  ξέρεις αν και πότε μπορεί να ξαναβρείς έναν τέως Πρωθυπουργό μπροστά  σου πάλι .

Μέσα στην θερμή φιλοξενία   θα πρέπει να τους θέτουμε και τα προβλήματα της περιοχής κάτι που βέβαια  γίνεται αλλά με χαρτιά και υπομνήματα ενώ το καλύτερο θα είναι η ζωντανή παρουσία .

Μια τέτοια περίπτωση είναι και οι υποδομές του «Ε65» οι οποίες μαρτυρούν την «χρεωκοπία» του Ελληνικού κράτους και στις οποίες θα πρέπει να πάμε όλους τους πολιτικούς για να αναλάβουν  πρώτα τις ευθύνες και μετά τις δεσμεύσεις για την ολοκλήρωση  του έργου σύμφωνα με τους αρχικούς σχεδιασμούς  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.