Στις 21:00 η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος – To stagonnews θα σας μεταδίδει ανά πάσα στιγμή τα αποτελέσματα – Συντονιστείτε μετά τις 7 και μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα

admin
admin
4 Ιουλίου 2015, 19:07

Σε δύο ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης, δηλαδή περί τις 21:00, αναμένεται η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Singular Logic.

Βασική προϋπόθεση για ασφαλές αποτέλεσμα στις 21:00 είναι να κλείσουν οι κάλπες στις 19:00 όπως προβλέπεται από το σχετικό νόμο. Ωστόσο, εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών δίνει τη δυνατότητα παράτασης της εκλογικής διαδικασίας έως και κατά δύο ώρες, σε εκλογικά τμήματα όπου υπάρχουν ακόμη ουρές εκλογέων. Σε αυτές τις περιπτώσεις απαγορεύεται η μετάδοση αποτελεσμάτων πριν κλείσουν οι κάλπες και στο τελευταίο εκλογικό τμήμα.

Το stagonnews πιστό σε όλα τα μεγάλα γεγονότα θα μεταδίδει τα αποτελέσματα αλλά και όλες τις εξελίξεις με εκτενές ρεπορτάζ. Συντονιστείτε λίγο μετά τις 7 στην πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα της Καλαμπάκας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .