Στις 15 Αυγούστου διασκεδάστε στο πανηγύρι της Θεοτόκου

6 Αυγούστου, 2016 15:51 Επιμέλεια: /

ΒΑΝΝΕΡ ΧΟΡΟΥ ΘΕΟΤΟΚΟΥ 2016

Το χωριό που φέρει το όνομα της Θεοτόκου , της Παναγιάς μας δηλαδή , πραγματοποιεί και φέτος μια Λαϊκοδημοτική βραδιά και σας καλεί να διασκεδάσετε μέχρι το πρωί.

Σε ένα αντάμωμα όλων των Θεοτοκιτών που αυτές τις μέρες βρίσκονται στον όμορφο αυτό οικισμό για τι θερινές τους διακοπές .

Φυσικά όσοι έχουν βρεθεί ανήμερα της Παναγίας στη Θεοτόκο δεν το μετάνιωσαν και κάθε χρόνο προτιμούν τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος για την διασκέδασή τους.

Φέτος θα διασκεδάσετε με τους Παναγιώτη Ζωσιμά, Σούλα Δέλλιου, Νίκο Γκαντίδη και Νίκο Σιώλα.

15 Αυγούστου στις 9 το βράδυ.

Είσοδος 5 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.