Στις 10 Αυγούστου η Υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου στην Καλαμπάκα

31 Ιουλίου, 2017 22:21 Επιμέλεια: /

00_20161106_np_00231478435131

¨Ο κύβος ερίφθη ¨ και τελικά η ημερομηνία κλείδωσε που η κα Λυδία Κονιόρδου , Υπουργός Πολιτισμού θα επισκεφτεί την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα.

10 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη.

Ο λόγος που θα έλθει στην Καλαμπάκα η κα Κονιόρδου δεν είναι άλλος  από το υπό έγκριση σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που αφορά τις δράσεις εντός του Ιερού Χώρου των Μετεώρων.

Η κα Κονιόρδου θα αφιχθεί στην περιοχή της Καλαμπάκας για να ακούσει τις απόψεις όλων των Φορέων σχετικά με τις δράσεις που θα προτείνουν και κατόπιν θα λάβει και η ίδια τις τελικές αποφάσεις.

Το μέρος και τρόπος όπου θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση θα ανακοινωθεί της επόμενες ημέρες.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.